E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η στιγμή που ο Πάπας κάνει εξορκισμό [VIDEO]

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013


Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Επισκόπων της Ιταλίας και φέρεται να δείχνει τον Πάπα Φραγκίσκο να κάνει εξορκισμό, γεγονός που διαψεύδει το Βατικανό.

Οι εικόνες είναι από τη λειτουργία της περασμένης Κυριακής και δείχνουν τον Ποντίφικα να μιλά αρχικά με έναν ιερέα που συνοδεύει έναν νεαρό σε αναπηρικό καροτσάκι και ξαφνικά να αλλάζει έκφραση. Στη συνέχεια ακουμπά τα χέρια του στο κεφάλι του αρρώστου που ανοίγει το στόμα και φαίνεται να πραγματοποιεί εξορκισμό.

Αυτό υποστηρίζει στην εφημερίδα “Λα Ρεπούμπλικα” ένας ειδικός στους εξορκισμούς, λέγοντας ότι: “Ήταν μια προσευχή απελευθέρωσης από το κακό ή ακόμα κι ένας πραγματικός εξορκισμός”.

Αμέσως μετά, το χαμόγελο του Πάπα επιστρέφει στο πρόσωπό του και συνεχίζει με μια καθιερωμένη προσευχή για τους αρρώστους και τα άτομα με αναπηρία που βρίσκονταν στον Άγιο Πέτρο.

Η Αγία΄Εδρα, ωστόσο, διαψεύδει τον ισχυρισμό και υποστηρίζει ότι επρόκειτο απλώς για προσευχή. “Ο Πάπας δεν είχε πρόθεση να κάνει κανέναν εξορκισμό, απλώς προσευχήθηκε για το άτομο που του παρουσιάστηκε και το οποίο υπέφερε”, αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι.

Αξίζει, πάντως, να υπενθυμίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, ο Πάπας Φραγκίσκος είχε ξεκαθαρίσει ότι πιστεύει στο διάβολο, στον οποίο αναφέρεται ως “εχθρό” και ως “ Ο πρίγκιπας αυτού του κόσμου” που είναι μια μεγάλη δύναμη που πρέπει να καταπολεμάται συνεχώς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


newsit

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger