E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

To μοναδικό Swingers Club της Αθήνας! - Τι γίνεται όταν οι αναστολές...πέφτουν;

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013



Ο Αλεξάνδρος Κ. πηγαίνει σχεδόν κάθε Σάββατο μαζί με τη γυναίκα του στο μοναδικό swingers club της Ελλάδας και μας περιγράφει τι συμβαίνει όταν πέφτουν οι αναστολές... «Παρκάρεις το αυτοκίνητό σου σχεδόν απ' έξω (υπάρχει παρκαδόρος). Όσοι έχουν πάει σε αντίστοιχα swingers clubs του εξωτερικού (στο Insomnia του Βερολίνου ή στο Fun4Two της Ολλανδίας, ας πούμε) ξέρουν πάνω-κάτω τι θα βρουν. Στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα, μέχρι το 2006, που άνοιξε το μαγαζί αυτό, οι swingers αυτής της πόλης κατέφευγαν σε «περίεργα» πάρτι σε σπίτια ή σε κλεισμένα μαγαζιά του κέντρου για ένα βράδυ.

Δυνατή μουσική, περιρρέων ερωτισμός, γνωριμίες («εσάς τι σας αρέσει να κάνετε;», «εμείς έχουμε πολλές εμπειρίες», «η Αθηνά παίζει και με γυναίκες. Η Μαρία;»). Ερωτήσεις, απαντήσεις, ανταλλαγές τηλεφώνων, ερωτικά αγγίγματα. Ήταν κάποιες φορές που η φάση ξέφυγε. Παραλίγο να κάνουμε κανονικά σεξ με κάποιο άλλο ζευγάρι μέσα στο μαγαζί. Η Αθηνά έβαλε χέρι στη Μαρία, η Μαρία στην Αθηνά, τα κορίτσια είχαν πάντα τρομερό crash η μία με την άλλη. Ήταν μερικές φορές που γνωρίσαμε ζευγάρια και φύγαμε μαζί τους, τους καλέσαμε σπίτι μας, άλλες φορές πήγαμε σε ένα κοντινό ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Πηγαίναμε και κάναμε σεξ μαζί τους όλο το βράδυ. Πέρσι, που πήγαμε ξανά μετά από πολλά χρόνια, είχαν κάνει αυτό που πάντα φανταζόμασταν. Έναν χώρο όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε σεξ με όποιον θέλαμε, χωρίς να χρειάζεται να τον πάμε σπίτι μας.

Πάνω από το Nirvana (Αχαρνών 335 & Νιρβάνα, Κάτω Πατήσια, 6940 963227) άνοιξε ένας δικός τους, νέος χώρος, με την κωδική ονομασία Bikini Club, όπου μετά τις 3 το πρωί, ειδικά τις Παρασκευές και τα Σάββατα που έχει πολύ κόσμο, τα ζευγάρια, λίγο παραζαλισμένα από το ποτό και τη σεξουαλική έξαψη, ανεβαίνουν και αφού αφήσουν τα πράγματά τους σε ένα locker, περιφέρονται σε έναν ημισκοτεινό χώρο ανάμεσα σε άλλα ζευγάρια του «χώρου» (έτσι αποκαλούμε τα ζευγάρια που θέλουν ομαδικό σεξ»). Όταν μπαίνεις στο Bikini Club μοιάζει με είσοδο ξενοδοχείου. Έχει ρεσεψιόν και ντουζιέρες, όπου μπορείς να κάνεις μπάνιο. Στον κεντρικό χώρο έχει ένα μεγάλο κρεβάτι, καναπέδες περιμετρικά και μια μεγάλη οθόνη όπου προβάλλεται πορνό.

Τα ζευγάρια κάθονται το ένα δίπλα στο άλλο. Μερικοί χαϊδεύουν τη γυναίκα του διπλανού τους. Εκεί είναι σαν αίθουσα αναμονής. Δεν κάνουν πολλοί σεξ, αν και γι' αυτό φαντάζομαι ότι φτιάχτηκε το δωμάτιο αυτό. Από κάπου στο βάθος ακούγονται βογγητά. Είναι από το dark room. Εκεί γίνεται το χοντρό παιχνίδι. Εκεί καταλήγουμε κι εμείς κάθε φορά ύστερα από λίγο, αφού πιούμε το ποτό μας κι εγκλιματιστούμε.

Το dark room είναι όσο σκοτεινό πρέπει, έχει μικρές γωνίες όπου μπορείς να κάνεις σεξ στα όρθια κι έναν χώρο με έναν καναπέ, στρώματα στο πάτωμα, έναν στύλο για pole dancing. Εκεί μέσα τα πράγματα ειναι ανεξέλεγκτα. Δύο και τρία ζευγάρια μαζί κάνουν σεξ στον καναπέ, άλλοι στο στρώμα κάτω δεξιά, μια παντρεμένη γυναίκα κάνει pole dancing χωρίς αναστολές. Όλοι είναι γυμνοί ή σχεδόν γυμνοί. Η ατμόσφαιρα μυρίζει ιδρώτα και σπέρμα και υπάρχουν παντού προφυλακτικά για όποιον δεν έχει φέρει μαζί του. Υπάρχει κι ένα δωμάτιο με gloryholes, αυτό που μπαίνουν μία ή και δύο γυναίκες μέσα και υπάρχουν γύρω γύρω τρύπες στους τοίχους. Όποιος θέλει βάζει το πέος του στην τρύπα και η γυναίκα από μέσα τον γλείφει, χωρίς να ξέρει ποιος ή ποιοι είναι.

Εμείς πάντα, αφού κάνουμε τη βόλτα μας και δούμε τι παίζει και τσεκάρουμε ποιοι μας αρέσουν, καταλήγουμε στον καναπέ, που είναι πιο βολικός. Ξεκινάμε το παιχνίδι με ένα συνήθως ζευγάρι, αλλά έχουμε καταλήξει και με τρία μαζί. Κάθε φάση κρατάει συνήθως μισή ώρα, ίσως και παραπάνω. Αν έχουμε ακόμα όρεξη, ξεκουραζόμαστε για λίγο στον καναπέ του μεγάλου δωματίου και μετά επιστρέφουμε στο dark room για να βρούμε κάποιο άλλο ζευγάρι να παίξουμε ξανά. Μερικά από αυτά τα γνωρίζουμε πια, έχουμε γίνει και φίλοι. Τα περισσότερα από τα ζευγάρια είναι παντρεμένα, αλλά τελευταία έχουν αρχίσει κι έρχονται και πιτσιρικάδες. Το καλό είναι ότι επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ζευγάρια ή σε γυναίκες μόνες, οπότε η φάση δεν θυμίζει στρατώνα...


Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΣΕ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΩΡΑ πχ απο 10πμ –ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΛΟΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΚΑΦΕ .ΧΥΜΟ ΠΟΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΕΙΤΕ ΝΤΥΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ .ΣΤΗ ....ΘΕΑ ΟΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ-ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ.-ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ πχ 5- 10 ευρω να μπαινουν μονο ζευγαρια-ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΕΙΛΤE ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ EMAIL-KANTE ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ-ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΥΛΑ KAI EΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΡΑΔΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger