E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δολοφονία την ώρα της ανάκρισης! Το FBI σκότωσε έναν ύποπτο για τις εκρήξεις στη Βοστόνη

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013




Ένας πράκτορας του FBI πυροβόλησε και σκότωσε στη Φλόριντα, έναν άνδρα ύποπτο ότι γνώριζε τον Ταμερλάν Τσαρνάεφ, υπεύθυνο για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, πρόκειται για τον 27χρονο Ιμπραγκίμ Τοντάτσεφ, ο οποίος ανακρινόταν χθες και αρχικά ήταν συνεργάσιμος, αλλά αργά το βράδυ έγινε βίαιος, όταν κλήθηκε να υπογράψει τη γραπτή ομολογία του. Τότε, επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν πράκτορα και εκείνος τον πυροβόλησε θανάσιμα.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Τοντάτσεφ ομολόγησε ότι είχε εμπλακεί σε μια βίαιη δολοφονία στη Βοστόνη, πριν από δυο χρόνια, καθώς και σε μια τριπλή δολοφονία ανδρών το 2011, όταν βρέθηκαν σε ένα διαμέρισμα με κομμένους λαιμούς και τα σώματά τους ήταν καλυμένα με μαριχουάνα. Για αυτήν την υπόθεση, δεν είχαν συλληφθεί ύποπτοι. 

Η εφημερίδα "Ορλάντο Σέντινελ" αναφέρει πως ένας φίλος του Τσαρνάεφ τον αναγνώρισε ως τον 27χρονο Ιμπραγκίμ Τοντάσεφ από το Ορλάντο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εν λόγω φίλος, ο Χουσν Ταράμιφ, είπε πως ο Τοντάσεφ ανακρινόταν στο πλαίσιο των ερευνών για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη και πως γνώριζε τον ύποπτο για τις επιθέσεις αυτές Ταμερλάν Τσαρνάεφ, επειδή αμφότεροι ασκούνταν στις πολεμικές τέχνες.

Ο εκπρόσωπος του FBI, Ντέιβ Κουβετιέ, δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του νεκρού, ούτε την ενδεχόμενη σχέση του με τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη. 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger