E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Ο Ηλίας Κόζας αποκαλύπτει: «Πήραμε ΚΤΕΛ για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη»!(Και δε μένει μόνο εκεί)

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013



Μετά την εμφάνιση στον τελικό της Eurovision ο Ηλίας Κόζας μίλησε στο Πρωινό Mou τόσο για την θέση που πήραν όσο και για το περιορισμένο budget της ελληνικής αποστολής.

Ο frontman των Koza Mostra μιλώντας για τη θέση που κατέκτησαν ανέφερε: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πολύ καλύτερη θέση, αν ήταν αντικειμενικός ο διαγωνισμός και η ψηφοφορία. Πλέον γνωρίζουμε πως υπάρχουν και επιτροπές που αναδιαμορφώνουν το πώς ψηφίζει η κάθε χώρα... Υπήρξαν και οι συμμαχίες... Παρ' όλα αυτά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ακόμα πιο ευτυχισμένοι από τη συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντί μας».

Ακόμα, ο Ηλίας Κόζας μίλησε για το περιορισμένο budget που είχε η ελληνική αποστολή, λόγω της οικονομικής κρίσης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πληρώθηκαν για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον διαγωνισμό: «Σαφέστατα δεν πληρωθήκαμε! Για όσους δεν το γνωρίζουν, βέβαια, φτάσαμε στην Αθήνα και πήραμε ΚΤΕΛ για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη. Ας μην επεκταθούμε, αλλά ... Η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσαμε ένα "πρόβλημα" επειδή ήμασταν από Θεσσαλονίκη και πολλά άτομα. Σαφέστατα κάποιοι δεν το έχουν αντιμετωπίσει ξανά αυτό, σε γενικές γραμμές θα μπορούσαν να είναι καλύτερα κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα, τώρα τελείωσε όλο αυτό και κατανοούμε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έπιασαν εξ' απροόπτου κάποιους ιθύνοντες».

http://www.soknews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger