E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μιχαλολιάκος: Ψάχνουν δικαστικό για να ακυρώσει τα ψηφοδέλτια της Χ.Α.

Σάββατο 20 Απριλίου 2013



Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την ομιλία του, σήμερα, στην Κ.Ο. του κόμματος.
Ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγόρησε τον Τύπο και κυρίως τους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι αποκλείουν τη Χ.Α. από το πρόγραμμά τους. Όπως υποστήριξε «μέσα σε ένα χρόνο (από τις εκλογές) εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δεν έχει κληθεί ούτε μια φορά σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας» και κατηγόρησε την ΕΡΤ πως «παίρνει κατεύθυνση από τα υπόγεια του Μαξίμου και της τρικομματικής κυβέρνησης και από την Ρεπούση εναντία στους Έλληνες εθνικιστές».
Για τα θέματα της οικονομίας, ο επικεφαλής της Χ.Α. άσκησε κριτική στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο αλλά τώρα είναι μέγας υπέρμαχος του μνημονίου» για να συμπληρώσει «μα που ζει αυτός ο άνθρωπος; Δεν βλέπει τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις που κλείνουν;». Στη συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την μονομερή καταγγελία του μνημονίου και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν μιλάει πλέον για κατάργηση του μνημονίου αλλά για αναστολή του». Επιπλέον, ο γ.γ. της Χ.Α. τάχθηκε υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, αναφέροντας χαρακτηριστικά «επιστροφή στη δραχμή, στην εθνική μας μοναξιά για να βοηθήσουν οι Έλληνες τους Έλληνες».
Σχετικά με την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι δικαιώθηκε η θέση της Χρυσής Αυγής, καθώς, όπως ανέφερε, «προέκυψαν βασικά στοιχεία ενοχής για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάλυψε για δεύτερη φορά τον πρώην πρωθυπουργό όταν πρότειναν τη βίαιη προσαγωγή του.
Αναφερόμενος στα πρόσφατα γεγονότα στη Μανωλάδα, ο κ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε πως «αυτοί που πυροβόλησαν δεν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά του ΠΑΣΟΚ, να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ λοιπόν».
Ο γ.γ. της Χ.Α. υποστήριξε πως «η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα και αποκόμματα του πολιτικού κατεστημένου που διαλύονται» και τόνισε πως «στις εκλογές θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, θέλουν δεν θέλουν». Μάλιστα υποστήριξε ότι «ψάχνουν δικαστικό για να ακυρώσει τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής» και τόνισε πως «αν το κάνουν, θα κηρύξουμε ανένδοτο αγώνα ενάντια στην παραβίαση του Συντάγματος».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger