E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συγκλονιστικές εικόνες: Παίζει τερματοφύλακας με ένα χέρι!

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013


Η δύναμη της θέλησης μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία. Τρανό παράδειγμα, ο 46χρονος Βρετανός, Ρόμπερτ Λάβτζοϊ, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας έχοντας μόνο ένα χέρι…

Ο Ρόμπερτ Λάβτζοϊ έχασε το δεξί του χέρι μετά από έναν τρομακτικό τραυματισμό που είχε, παίζοντας ράγκμπι. Αυτό ήταν το άθλημα που έκανε, με επιτυχία μάλιστα, ο 46χρονος Βρετανός όμως μετά την τραγική ιστορία του τραυματισμού του είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη. Η πρόταση που του έγινε να παίξει ποδόσφαιρο, έδωσε νέο ενδιαφέρον στη ζωή του. Το γεγονός ότι τα καταφέρνει αρκετά καλά ως τερματοφύλακας, δείχνει πως η θέληση για ζωή μπορεί να νικήσει τα πάντα…

«Με κάνει να αισθάνομαι εξαιρετικά. Δεν είχα παίξει ποτέ ποδόσφαιρο, μου το ζήτησαν και είναι καταπληκτικό. Διασκεδάζω πάρα πολύ με αυτό. Είναι ωραίο να είσαι στο γήπεδο με τα φιλαράκια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρόμπερτο Λάβτζοϊ.

«Θα του πάρει καιρό, αλλά το ποδόσφαιρο τον έχει βοηθήσει. Δεν πίστευα ποτέ πως θα τον δω να παίζει ξανά. Είναι υπέροχο να τον βλέπεις να διασκεδάζει πλέον», ανέφερε η 49χρονη σύζυγός του, η οποία υποστήριξε πως δίνει μεγάλη μάχη για να ξεπεράσει οριστικά την κατάθλιψη ο σύζυγός της.

Ο Ρόμπερτ Λάβτζοϊ δείχνει πάντως να τα καταφέρνει πολύ καλά, αφού είναι ήδη στην Παραολυμπιακή ομάδα της Βρετανιάς κι έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τους Αγώνες του Ρίο, το 2016!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger