E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καθηγήτρια λυκείου ανέβαζε στο twitter της γυμνές φωτογραφίες της!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013



Το δρόμο προς το λογιστήριο πήρε μια καθηγήτρια λυκείου, η οποία ανέβαζε στο twitter της ημίγυμνές φωτογραφίες της, αλλά και επειδή δήλωνε, εμμέσως πλην σαφώς- μέσα από διάφορα σχόλια της, πως ήταν χρήστης παράνομων ναρκωτικών ουσιών.
Η 23χρονη Κάρλι ΜακΚίνι, ήταν η καθηγήτρια των μαθηματικών σε σχολείο της Ορόρα, στο Κολοράντο. Η απομάκρυνσή της, ήρθε, έπειτα από την αποκάλυψή της σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, πως της ανήκει ο συγκεκριμένος λογαριασμός, στον οποίο και έχουν ανέβει, πολλές προκλητικές φωτογραφίες της.
Μάλιστα, σε πολλά τιτιβίσματά της, έκανε λόγο για χρήση ναρκωτικών ουσιών ακόμα και στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Η προσωπική της σελίδα, η οποία έχει «κατέβει» εδώ και λίγες μέρες, εκτός από τις ημίγυμνες φωτογραφίες της, υπήρχαν εικόνες που την έδειχναν να καπνίζει μαριχουάνα (και στο προαύλιο του Λυκείου). Σε σχόλια, μάλιστα, κάτω από αυτές, έκανε αστειάκια με τους μαθητές της, σχετικά με το να είσαι «φτιαγμένος» στο σχολείο.
Χαρακτηριστικές δηλώσεις της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι: «Γυμνή, υγρή και φτιαγμένη» αλλά και «Το πορτμπαγκάζ μου είναι γεμάτο με… -περίεργα πράγματα!».
Η ίδια, για να υποστηρίξει τον εαυτό της, δήλωσε πως δεν ήξερε τίποτα για αυτή τη σελίδα και πως είναι θύμα προβοκάτσιας. Βέβαια, δεν κατάφερε να πείσει τους διοικούντες του σχολείου για την αθωότητά της και απολύθηκε.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger