E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΑΡΑΞΕΝΟ Η καταραμένη πολυκατοικία του Βερολίνου - Οι ένοικοί της πεθαίνουν... μυστηριωδώς

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013



παράξενο

Τρομακτικός είναι ο αστικός μύθος που υπάρχει γύρω από μια πολυκατοικία σε προάστιο του Βερολίνου. Εννέα ένοικοί της, κάτω από περίεργες συνθήκες, μέσα στα τελευταία 15 χρόνια έχουν χάσει τη ζωή τους. Δικαιολογημένα, κάποιοι την αποκαλούν «Η καταραμένη πολυκατοικία».
Σύμφωνα με το newsbomb.gr, η εφημερίδα Bild σε δημοσίευμά της αναφέρει πως το πιο πρόσφατο θύμα της... πολυκατοικίας είναι ένα επιστήμονας που το προηγούμενο καλοκαίρι τράκαρε με τον μπροστινό του όσο περίμεναν να ανάψει το φανάρι. Οταν ο άλλος οδηγός πήγε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, ο ένοικος προσπάθησε να ξεφύγει και μετά από καταδίωξη έπεσε πάνω σε ένα τοίχο με ταχύτητα 200 χλμ. την ώρα.
Το ίδιο διάστημα μέσα σε μεζονέτα της πολυκατοικίας βρέθηκαν νεκρά τα μέλη μιας ολόκληρης οικογένειας: Ενός 69χρονου οικονομικού αναλυτή που αυτοκτόνησε δένοντας μια πλαστική σακούλα γύρω από το κεφάλι του, αφού πρώτα είχε σκοτώσει την 28χρονη γυναίκας του και τους δυο γιους του - ηλικίας τριών και έξι ετών αντίστοιχα.
Θύματα της... περίεργης ενέργειας της πολυκατοικίας και ένας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής, ο οποίος αποκεφαλίστηκε σε ένα ατύχημα με την μοτοσικλέτα του στον αυτοκινητόδρομο το 2003, αλλά και ένας δημοσιογράφος με τη σύντροφό του - φορείς του AIDS οι οποίοι αυτοκτόνησαν και τα πτώματά τους βρέθηκαν μέσα στην πολυκατοικία σε προχωρημένη, μάλιστα, αποσύνθεση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Bild, η «κακή» αρχή έγινε το 2000, όταν ένας Ολλανδός ένοικος έβαλε μονωτική ταινία στην πόρτα και τα παράθυρα του διαμερίσματός του και στην συνέχεια άνοιξε την παροχή γκαζιού στην κουζίνα του.


http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger