E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Όργια σε τηλεοπτικό ριάλιτι προκάλεσαν την επέμβαση της αστυνομίας!

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Σε όργια φαίνεται να επιδόθηκαν οι συμμετέχοντες του τηλεοπτικού ριάλιτι για ραντεβού «Τake Me Out» το Σαββατοκύριακο που βρέθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο για ένα ακατάπαυστο πάρτι με πολύ ποτό και γυναικείο στριπτίζ.
Περισσότερα από 100 άτομα παραβρέθηκαν εκεί, όπου κάποιοι ήπιαν μέχρι τελικής πτώσεως ενώ οι κοπέλες περιφέρονταν γυμνές γύρω από την ιδιωτική πισίνα του ξενοδοχείου. Οι συμμετέχοντες κατέβαλλαν το ποσό των 55 λιρών για να λάβουν μέρος στο πάρτι στο Καστλ Χιλ Χάουζ. Το πάρτι όμως έληξε άδοξα με τους ιδιοκτήτες να καλούν την αστυνομία να επέμβει και να τους διώξει από το χώρο.
«Όλοι μέθυσαν από νωρίς και η κατάσταση εκτροχιάστηκε, ενώ άνδρες και γυναίκες περιφέρονταν γυμνοί γύρω από την πισίνα» δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους στη «Τhe Sun». Ο χώρος κόστους μόλις ενάμιση εκατομμυρίων λιρών που βρίσκεται κοντά στις τράπεζες του Ρίβερ Νταβ είχε νοικιαστεί από δύο συμμετέχοντες ενώ το ριάλιτι είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στη Μεγάλη Βρετανία αριθμώντας τρία εκατομμύρια τηλεθεατές. Το προηγούμενο βράδυ είχε μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου και το πάρτι εορτασμού διοργανώθηκε με αυτή την αφορμή αν και, δεν κατέληξε όπως περίμεναν οι συμμετέχοντες. Το ευτυχές γεγονός της υπόθεσης ήταν ότι η αστυνομία που κατέφθασε δεν έκανε συλλήψεις.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger