E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 1 Ιανουαρίου 2013

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Κριός

21/3-20/4
Αυτή η Πρωτοχρονιά θα είναι μέρα λύσεων για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Υπάρχουν θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και τώρα πρέπει να τελειώνεις με αυτά. Θα χρειαστεί ίσως λίγη προσπάθεια παραπάνω και κυρίως ευελιξία, για να μπορέσεις να συνεννοηθείς όπως θέλεις, αλλά τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν πολύ σύντομα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, καλύτερα να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου για ό,τι σε προβληματίζει. Μην ξεχνάς ότι έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεις τρόπους, για να φτιάχνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, άφησε κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει να σε πλησιάσει περισσότερο. Το φλερτ είναι μέσα στο σημερινό πρόγραμμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πράγματα θα κινηθούν θετικά και όλα θα γίνουν όπως θέλεις, φίλε Κριέ. Σε ό,τι αφορά σε λάθη του παρελθόντος, μην αφήσεις να σε στενοχωρήσουν περισσότερο από ό,τι αξίζει, γιατί δεν θα καταλήξεις και κάπου. Στα οικονομικά σου μπορεί να έχεις νέες προτάσεις, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς καλά, πριν τις αποδεχτείς.





Ταύρος
21/4-20/5
Η φετινή Πρωτοχρονιά είναι πολύ ευνοϊκή για όλα όσα θέλεις να κάνεις, αγαπητέ Ταύρε. Υποθέσεις ή ζητήματα που δεν προχωρούσαν μέχρι τώρα, σήμερα θα μπουν σε σειρά και με την ενέργεια που έχεις, θα μπορέσεις να τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, οι δικοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου, για να σε ακούσουν και να σου δώσουν τις συμβουλές τους. Μην τους αγνοήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορεί η διάθεσή σου να είναι πολύ καλή, αλλά να χαλάσει με λεπτομέρειες, που δεν έχουν καμία σημασία. Μην αφήνεις τη σχέση σου χωρίς τονωτικές ενέσεις, γιατί θα είναι θέμα χρόνου να σε αφήσει κι αυτή... Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, να ξέρεις ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Δείξε καλή διάθεση και όλα θα γίνουν..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, οι συνθήκες είναι πολύ καλές και μπορείς να σχεδιάσεις όσα θέλεις με τις καλύτερες προοπτικές. Μην αφήσεις τη μέρα να περάσει χωρίς να ασχοληθείς με υποθέσεις, που είχαν κολλήσει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου ισορροπούν και αυτό σου αφαιρεί λίγο από το άγχος σου.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη, αγαπητέ Δίδυμε, αν δεν αφήσεις κάποιες στιγμές προβληματισμού να σε πάρουν από κάτω... Είναι γεγονός ότι τα σχέδιά σου προχωρούν όπως θέλεις, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Οι αναβολές μπορεί να κάνουν τα νεύρα σου ευαίσθητα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις πιο θετικά και ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, θα έχεις την δυνατότητα να χαλαρώσεις από όλα τα υπόλοιπα θέματα που σε ταλαιπωρούν. Η ένταση της ημέρας θα εξαφανιστεί μόλις βρεθείς με τον σύντροφό σου και μιλήσετε για πράγματα που σας ευχαριστούν και σας φτιάχνουν την διάθεση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος επέλεξε καλούς φίλους για να βγεις, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα χρειαστεί συγκέντρωση και ψυχραιμία, φίλε Δίδυμε. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, ειδικά σε ό,τι αφορά στη συνεργασία σου με κάποια άτομα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δείξε σοβαρότητα και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Απόφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές, και σκέψου καλά κάθε σου κίνηση.






Καρκίνος
22/6-22/7

Ξεκίνα σήμερα, που είναι Πρωτοχρονιά, να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί πραγματικά συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα γύρω σου, τα οποία αγνοείς, λόγω της περίεργης ψυχολογικής σου κατάστασης. Κοίταξε ποιοι είναι γύρω σου και ζήτα τη βοήθειά τους σε κάποια ζητήματα. Θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα σε κάνουν να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις υπέροχα σήμερα, με τον σύντροφό σου. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη μέρα, γιατί έχεις ανάγκη από τρυφερότητα και φλερτ. Η Σελήνη από τον Λέοντα φροντίζει για το κομμάτι αυτό και ειδικά αν είσαι ακόμη αδέσμευτος θα το καταλάβεις στην επαφή σου με άλλα άτομα, που θα πιαστούν στα δίχτυα της γοητείας σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, πρέπει να χαλαρώσεις στη δουλειά σου, γιατί θα οδηγηθείς σε εντάσεις που δε θα σου βγουν σε καλό. Οι ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν μιλήσεις ή κάνεις οτιδήποτε. Προσοχή επίσης στα έξοδα που κάνεις, γιατί προκύπτουν υποχρεώσεις, που δεν έχεις υπολογίσει.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα εκτιμήσεις πολύ τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι θα σε συγκινήσουν με το ενδιαφέρον τους. Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον. Μην χάσεις αυτή τη θετική διάθεση, που θα σου δώσει δύναμη και ενέργεια να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα συναισθηματικά σου έχεις όλη την εύνοια των πλανητών, για να περάσεις πολύ καλά, φίλε Λέων. Βγάλε τη ρομαντική σου πλευρά και κάνε μια έκπληξη στον σύντροφό σου, αλλά και στον εαυτό σου. Θα σου κάνει καλό και ίσως σε βγάλει κι από το αδιέξοδο, στο οποίο έχεις μπει. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου, βγες για μια βόλτα απόψε για να διασκεδάσεις και να είσαι έτοιμος για όλα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, η δουλειά σου φέρνει νέες, ενδιαφέρουσες προτάσεις, που χρειάζονται όμως αρκετή σκέψη, πριν τις αποδεχτείς. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο και πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε κάποια έξοδα που είσαι έτοιμος να κάνεις, γιατί είναι αμφίβολο το αν θα μπορέσεις να τα καλύψεις.




Παρθένος
24/8-22/9

Αν και σε έχει πάρει λίγο από κάτω, αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλεις ένα φρένο στην μιζέρια σου και να δεις τα διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν με πιο θετικό μάτι. Θα ανακαλύψεις ότι είσαι υπερβολικά απαισιόδοξος και ότι τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν την τροπή που επιθυμείς, ειδικά αν πρόκειται για οικογενειακά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, κάποια ζητήματα θα σε προβληματίσουν, αλλά αν κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με τον σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη πάντως, σε ευνοεί για κάθε είδους συναναστροφή ερωτικού περιεχομένου. Ειδικά αν είσαι μόνος σου, πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή την εύνοια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, σου δίνει τη δυνατότητα σήμερα να κάνεις πολλά με θέματα που έχουν μείνει πίσω, αλλά πρόσεχε να μην τα κάνεις βιαστικά, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος χειρισμούς. Ειδικά στα οικονομικά ανοίγματα, απόφυγε κάθε είδους ρίσκο.




Ζυγός
23/9-22/10

Οι δουλειές που έχεις να κάνεις σε αγχώνουν αρκετά, αγαπητέ Ζυγέ, και η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη, για διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Καλό είναι να παραμείνεις ήρεμος και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, που θα αποδειχθεί καταλύτης σήμερα. Όλα θα πάνε καλά, αλλά θα πρέπει να έχεις υπομονή και κυρίως εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Έχεις μέρες μπροστά σου, για να διευθετήσεις τις έννοιες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση, φίλε Ζυγέ. Αν δεν θέλεις να πάρει τέλος η σχέση με τον σύντροφό σου, πρέπει να προχωρήσεις μαζί του κάνοντας μια νέα αρχή και παραμερίζοντας τα προβλήματα, που σας έχουν ψυχράνει και στεναχωρήσει. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, μην αγνοήσετε τη σημερινή εύνοια των θετικών όψεων, που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Λέοντα με τον Ερμή. Μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπ

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου θα έχει πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος, αλλά μάλλον έχεις συνηθίσει πια να λειτουργείς σε τέτοιες συνθήκες. Μην κάνεις συμφωνίες για νέα ξεκινήματα, παρότι θα δεχτείς κάποιες προτάσεις. Σκέψου πρώτα καλά και φυσικά μην παραμελήσεις τα οικονομικά σου, τα οποία δείχνουν να ανακάμπτουν, αλλά κινδυνεύεις με μία σου κίνηση να ανατρέψεις αυτή τη θετική συγκυρία.





Σκορπιός
23/10-22/11

Είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα η φετινή Πρωτοχρονιά, φίλε Σκορπιέ, αλλά χρειάζεται και η δική σου συμβολή για να πάνε όλα όπως τα θέλεις. Καταρχήν πρέπει να διώξεις το άγχος, το οποίο πλέον καθυστερεί τα σχέδιά σου. Δες με μεγαλύτερο προγραμματισμό τα ζητήματά σου και ολοκλήρωσε τις δουλειές σου με ηρεμία και συνέπεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, προσπάθησε να απολαύσεις την ημέρα και εκμεταλλεύσου την εύνοια της Σελήνης από τον Λέοντα, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, κοίταξε γύρω σου, γιατί κάτι καλό σε περιμένει και πρέπει να το διακρίνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, όλα θα εξελιχθούν ομαλά και μπορείς να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αν δεν μπορείς να βρεις συμπαράσταση από τους συνεργάτες σου, μην απογοητεύεσαι και μην έρθεις σε ρήξη μαζί τους. Όσο για τα οικονομικά σου, καλύτερα να πιεστείς λίγο τώρα με μια σχετική οικονομία για να χαλαρώσεις αργότερα.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα τα νεύρα σου είναι εμφανή, αγαπητέ Τοξότη, και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή, που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά για να το κάνεις, θα πρέπει να δείξεις λίγη ψυχραιμία και κυρίως λίγη αδιαφορία για το παρελθόν. Από εκεί προκύπτουν αρκετά άγχη. Χαμήλωσε τους τόνους και επικεντρώσου στα σχέδιά του φετινού χρόνου, που μόλις μπήκε.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, αν καταφέρεις σήμερα να μην ξεσπάσεις στον άνθρωπό σου, μπορείς να είσαι περήφανος για το πόσο καλά χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Μίλησε ήρεμα στο ταίρι σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, αν είσαι ένας αδέσμευτος Τοξότης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου πρέπει να δείξεις πνεύμα ομαδικότητας, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Ο εκνευρισμός θα σε οδηγήσει σίγουρα σε λανθασμένες κινήσεις. Προσοχή σε συμφωνίες που αφορούν στην εξέλιξη της δουλειάς σου, ειδικά αν αυτές συμπεριλαμβάνουν οικονομικές επενδύσεις. Η μέρα είναι επικίνδυνη για τα οικονομικά ανοίγματα ή για να ρισκάρεις σε τυχερά παιχνίδια.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή Πρωτοχρονιά σε βρίσκει σκεπτικό και αρκετά απογοητευμένο από κάποιες εξελίξεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Η κακή σου διάθεση δε σου επιτρέπει να χαρείς για ευχάριστα γεγονότα που θα μάθεις και αφορούν κάποιους δικούς σου ανθρώπους. Άφησε στην άκρη την αίσθηση της απελπισίας και κοίταξε μπροστά, με πείσμα και θετική ενέργεια την πρώτη μέρα του νέου χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός αλλά και θετικός, απέναντι σε όσα συμβαίνουν στη σχέση σου αυτό το διάστημα. Βρες τον τρόπο να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Κι αν πάλι είσαι μόνος σου, μην απογοητεύεσαι. Κάποια γνωριμία θα κάνεις πολύ σύντομα. Η μέρα είναι πολύ ερωτική και, με την Σελήνη στον Λέοντα να σε ευνοεί, έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις καλά, να φλερτάρεις, αλλά και να ερωτευτείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου κινήσου προσεκτικά, γιατί οι νέες συμφωνίες έχουν ρίσκο και καλό είναι να μην τις αποφασίσεις σήμερα. Προσοχή, φυσικά, στα οικονομικά σου που ακολουθούν πτωτική πορεία και ειδικά σήμερα, περνάνε σημαντική κρίση, λόγω κάποιων απρόβλεπτων εξόδων, που θα κάνουν την εμφάνισή τους.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα είναι πολύ καλή μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που δεν πίστευες ότι μπορείς να τα χειριστείς μόνος σου, αγαπητέ Υδροχόε. Γενικά μην περιμένεις τις ενέργειες των άλλων, που έχουν αναλάβει τις δικές σου υποθέσεις και κυρίως μην επαναπαύεσαι με τις υποσχέσεις τους. Καλύτερα δώσε εσύ τις λύσεις, παίρνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας αποφασιστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και σου χαλάνε την διάθεση. Χρειάζεται μόνο καλή διάθεση και αισιόδοξη στάση απέναντι στα γεγονότα ή στον άνθρωπο που σε συντροφεύει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, είναι αρκετές οι υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, αλλά αν δεις τα πράγματα λίγο πιο ήρεμα, θα καταλάβεις πως όλα προχωρούν θετικά για εσένα. Η οικονομική σου κατάσταση ισορροπεί σήμερα, μέσα από κάποιες ευκαιρίες που σου δίνονται για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην κάνεις κάτι, που θα ταράξει αυτή την ισορροπία.





Ιχθείς
20/2,20/3

Πολλές επαφές θα κάνεις σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, και η κοινωνικότητα σε συνδυασμό με τη δυναμική σου πλευρά, θα σε οδηγήσουν στην επίλυση πολλών ζητημάτων και κυρίως θα σε βοηθήσουν να βγεις από το τέλμα, στο οποίο νιώθεις ότι έχεις μπει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, επειδή έχεις πλήξει ή έχεις βαρεθεί κάποιες καταστάσεις. Κάποια άτομα μπορεί να σου δείξουν έναν άλλο δρόμο, πιο αποτελεσματικό. Άκουσέ τα με προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, τα πράγματα θα είναι πολύ ερωτικά και διάφορα προβλήματα που σε απομάκρυναν μέχρι πρότινος από τον σύντροφό σου, μπορούν τώρα να ξεπεραστούν. Η Αφροδίτη, εξάλλου, σε ευνοεί από τον Τοξότη. Μην την απογοητεύσεις, ειδικά αν είσαι μόνος σου και ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ιχθύ, τα ζητήματα της δουλειάς σου πάνε αρκετά καλά και αν χειριστείς το άγχος σου, θα δεις ότι αρκετά προβλήματα λύνονται με καλή διάθεση και σωστή επικοινωνία. Μην κάνεις αυτή τη στιγμή έξοδα για πράγματα που δεν σου χρειάζονται. Πρέπει να διευθετήσεις πρώτα τα χρέη σου και μετά να προβείς στην δημιουργία καινούργιων.

Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger