E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το επετειακο Wrangler Rubicon

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

H Jeep παρουσίασε στο Σαλόνι του Λος Άντζελες μια ειδική έκδοση Rubicon για το Wrangler, που έχει πάρει την ονομασία του από τη διάσημη –παγκοσμίως- διαδρομή off-road.


Ήρθε η ώρα για την νέα ειδική έκδοση του Wrangler Rubicon, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα από τη Jeep στην έκθεση αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες. Η ειδική έκδοση του off-road μοντέλου κατασκευάστηκε για να γιορτάσει τα 10 χρόνια από την πρώτη έκδοση Rubicon.

Όσον αφορά στο Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition, η Jeep αναφέρει πως το «σκληροπυρηνικό» μοντέλο είναι ένα από τα πιο ικανά Wrangler που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Συγκεκριμένα, το νέο Wrangler Rubicon θα διατίθεται από την άνοιξη του 2013 σε 2πορτη και 4πορτη έκδοση (Unlimited), ενώ και τα δύο αμαξώματα εφοδιάζονται με τον V6 3,6 κινητήρα απόδοσης 285 ίππων. Ο γνώριμος κινητήρας συνδυάζεται με ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή με ένα αυτόματο 5 σχέσεων. Επίσης, διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας βοηθήματα για να μπορέσει το «θηρίο» να βγει από μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως είναι οι εμπρός και πίσω άξονες Dana 44 axles. Το ύψος αυξήθηκε κατά 1,27 εκατοστά σε σχέση με το προηγούμενο Wrangler Rubicon και τοποθετήθηκαν νέα ελαστικά off-road της BF Goodrich στους 17 ιντσών τροχούς.

http://www.autotriti.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger