E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το Face-visit Βοοκ…οι μοντελοπαρουσιαστριες τα Gucci και οι νεες ταριφες στις πιατσες της Βιζιτας!!

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να γράψω αυτά που ξέρω. Όχι τόσο επειδή φοβόμουν κάτι. Αλλά γιατί όφειλα να τα διασταυρώσω. Εδώ και μήνες στην Ελλάδα η έννοια της βίζιτας έχει εκπέσει. Δεν υπάρχει πλέον ο κλασσικός βιζιτέμποράς-Pr-ιστας που έσπρωχνε με τυράκι ένα extra στον κάμπο έναντι 300 ευρώ+ οδοιπορικά +διαμονή τα γκομενάκια. Ακόμη κι αυτός μαζεύτηκε και το γύρισε στον καλαματιανό. Βλέπετε οι δαγκάνες του Ηθών στένεψαν πολύ και οι κινήσεις πλέον γίνονται ατομικά. Διαπροσωπικό μάρκετινγκ το λένε στην Αμερική. Η καθεμιά αρραβωνιασμένη και καλά παρουσιάστρια, πρώην μοντέλα, Playmate, εστεμμένη…γραμματέας…συμμετέχουσα σε τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1 και όχι μόνο παίζει μπάλα χωρίς μεσάζοντα. Πώς; Μα με το Facebook.


Το παιχνίδι είναι πολύ απλό. Μπορεί να ξεκινήσει απο ένα φλερτ και να καταλήξει σε «αιμοδοσία». Σε αυτό-το παιχνίδι-υπάρχει το γήπεδο οι πάσες οι τακτικές τα μεροκάματα. Πρόσφατα μάλιστα δυο πρώην υποψήφιες στα Playmate πλακώθηκαν μεταξύ τους, όταν η μια δεν απέδωσε στην έτερη τα 150 ευρώ μεσιτεία για έναν πελάτη απο την Κύπρο.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις κοριτσιών που βγάζουν μεροκαματάκι απο το Face-τσιμπούκ. Και το κάνουν πολύ απλά. Για να μπορέσεις να τις πλησιάσεις θα πρέπει να σε έχει προτείνει κάποιος που τα έχει χώσει και τον γνωρίζουν. Κατόπιν είσαι υποχρεωμένος να καταβάλλεις αντίτιμο εισιτηρίων για ταξίδι στο εξωτερικό –εξ ού και κάτι ταξίδια μέσα στο χειμώνα σε τροπικούς προορισμούς… Φιλιππίνες, Μαλδίβες Ινδίες Bora Bora-για ασφάλεια. Εκεί «τρως» πίνεις και η κοπέλα μένει-πάντα για το ξεκάρφωμα- μερικές μέρες ακόμη…τάχα μου δήθεν για κατάλογο και δουλειά απο το πρακτορείο. Επιστρέφει με λεφτά στην τσέπη…κάνα τσαντάκι Gucci απο αυτά που η κάθε πικραμένη πλέον κουβαλάει ενώ δεν έχει να φάει…επιβεβαιώνει το ταξίδι στον κοινωνικό περίγυρο…στήνει και ένα μαϊμού φωτογραφικό μαζί με τις φωτογραφίες του εξωτικού προορισμού και όλοι τρώνε το παραμύθι. Κανείς βεβαίως δε βλέπει ποτέ τη δουλειά ή τον κατάλογο…διότι πολύ απλά δεν έγινε ποτέ.

Άλλες περιπτώσεις πρωτοκλασάτων μοντέλων έχουν κάνει συμφωνίες με escorts ιστοσελίδες στο εξωτερικό. Και αναφέρομαι στα πρώτα ονόματα του εγχώριου Show-Star-System. Η μοναδική υποχρέωση των διαδικτυακών νταβάδων είναι να μην κλείνουν πελάτες απο Ελλάδα και Κύπρο. Η ταρίφα εκεί είναι απο 5000 ευρώ και αυξάνει με τις μέρες. Συνήθως αυτά τα ραντεβού κλείνονται σε πόλεις που ούτως ή αλλιώς τα κορίτσια βρίσκονται για πραγματική δουλειά. Μιλάνο, Παρίσι Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο. Έτσι γίνεται το νταραβέρι τις μέρες που τα κοριτσάκια είναι για δουλίτσα, εξυπηρετούν τον εκάστοτε πελάτη και στο τέλος της βίζιτας επιστρέφουν στα model apartments για να μη δώσουν στόχο.

Η τελευταία κατηγορία είναι αυτή των και καλά παρουσιαστριών που κάνουν τα πάντα. Όπως τα πολυεργαλεία ένα πράγμα. Αυτές συνήθως είναι εγχώρια κορμιά που ποτέ…μα ποτέ…λόγω αναλογιών δε θα δουν πασαρέλα μπροστά τους. Μπορεί αποκλειστικά και μόνο στον ύπνο τους. Στον ίδιο ύπνο που βρίσκονται και οι σύντροφοι, αραβωννιάρηδες «ταχωνηδιδες», που ως πρόβατα επί σφαγή στέκονται με τεντωμένα πηγούνια γεμάτα περηφάνια δίπλα τους. Είναι κορίτσια με τρομακτικό έλλειμμα παιδείας που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίξουν σε κάποιο video σε κανέναν δωμάτιο-παραλία-αυτοκίνητο για να γίνουν γνωστές στην πιάτσα. Έχουν στείλει βιογραφικό στον Σειρηνάκη και περιμένουν τη σειρά τους. Το κράμα ματαιοδοξίας και ημιμάθειας είναι εκρηκτικό και επικίνδυνο. Η αμετροέπειά τους; Δεδομένη. Τόσο πολύ που νιώθουν περήφανες αν ο Λαζόπουλος, ο Κανάκης ή εκπομπές σάτιρας ασχοληθούν μαζί τους. Τόσο μα τόσο κενές. Αυτές έχουν πελατάκια εγχώρια και η ασφάλειά τους είναι οι φίλες απο εντελώς διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες. Η ταρίφα τους κάποτε έφτανε τα 2000 αλλά τώρα πλέον ελέω κρίσης το παιχνίδι έχει πέσει πολύ. Στα 400 ευρώ.

Στην απέναντι όχθη προσπαθούν να επιβιώσουν κορίτσια που περιμένουν πώς και πώς να κάνουν δύο δουλειές να πάρουν 80 ευρώ και παράλληλα να συντηρήσουν το δυαράκι τους, να μην επιβαρύνουν τους γονείς τους και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Γιατί έτσι έχει δομηθεί παγκοσμίως η κοινωνία. Κάποιοι γαμιούνται για να έχουν αδιαπραγμάτευτη την αξιοπρέπειά τους και κάποιοι πληρώνονται για να την γαμήσουν!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger