E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιθανοι τροποι να αυξησετε τη λιμπιντο σας

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί ένα θρίλερ μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε καλύτερο σεξ; Ποιο χρώμα έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι διεγείρει τις γυναίκες; Είναι λογικό στις μέρες μας η σεξουαλική μας διάθεση να μην βρίσκεται και στα καλύτερά της, ευτυχώς όμως υπάρχουν τρόποι (που ίσως μάλιστα δεν μπορείτε να φανταστείτε) να αυξήσουμε τη λίμπιντο μας. Ανατρέξαμε λοιπόν στις έρευνες των ειδικών και σας τις παρουσιάζουμε

Δείτε ένα θρίλερ

“ Η γιόγκα δεν αυξάνει μόνο την ευλυγισία σας, αλλά μπορεί να ενισχύσει και τη λίμπιντο σας, σύμφωνα με νέα μελέτη ”
Προτιμήστε να κάνετε ένα extreme sport ή δείτε ένα θρίλερ μαζί με τον σύντροφό σας, αντί να πάτε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία. Μετά από μια κατάσταση που αυξάνει τα επίπεδα της αδρεναλίνης στον οργανισμό μας, όπως οι παραπάνω δραστηριότητες, οι άνδρες και οι γυναίκες βρίσκουν το σεξ πιο δελεαστικό, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο "Archives of Sexual Behavior". «Όταν κάνουμε κάτι που μας συναρπάζει ή μας τρομάζει, οι παλμοί της καρδιάς μας αυξάνονται, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται το νευρικό μας σύστημα, όπως ακριβώς συμβαίνει και όταν υπάρχει σεξουαλική διέγερση», εξηγεί η Cindy Meston, Ph.D., επικεφαλής της μελέτης και συγγραφέας του βιβλίου "Why Women Have Sex". Προσέξτε όμως μην εξαντλήσετε όλη σας την ενέργεια σε κάποιο extreme sport γιατί θα έχετε αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Απολαύστε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί

Έχετε κανονίσει ένα ρομαντικό δείπνο; Παραγγείλετε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Γιατί; Οι γυναίκες που έπιναν ένα ποτήρι κόκκινο κρασί καθημερινά, ανέφεραν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής επιθυμίας και μεγαλύτερη λίπανση του κόλπου, σε σχέση με όσες έπιναν οποιοδήποτε άλλο είδος αλκοολούχου ποτού περιστασιακά ή με όσες δεν έπιναν καθόλου, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Sexual Medicine». Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα υψηλά επίπεδα του κόκκινου κρασιού σε πολυφαινόλες, ένα είδος αντιοξειδωτικών ουσιών, μπορεί να βοηθήσουν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, η οποία με τη σειρά της αυξάνει τη ροή του αίματος σε περιοχές του σώματός που ευθύνονται για τη διέγερση. Μην το παρακάνετε όμως γιατί και η υπερβολική ποσότητα αλκοόλ μπορεί να μειώσει δραστικά τη λίμπιντο σας.

Κάντε… ομμμ

Η γιόγκα δεν αυξάνει μόνο την ευλυγισία σας, αλλά μπορεί να ενισχύσει τη λίμπιντο σας, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Sex and Marital Therapy». Σας βοηθάει να εξοικειωθείτε με το σώμα σας, γεγονός που με τη σειρά του μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη σεξουαλικότητά σας. Αν και η μελέτη εξέτασε κυρίως γυναίκες με σεξουαλικά προβλήματα, οι ειδικοί αναφέρουν ότι ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από τη γιόγκα. Η γιόγκα μπορεί επίσης να βοηθήσει στον οργασμό αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Αγκαλιαστείτε

Μια ζεστή αγκαλιά ή ένα άγγιγμα του συντρόφου σας, συμβάλλει στην απελευθέρωση ωκυτοκίνης, μιας ορμόνης, που σύμφωνα με νεώτερες μελέτες, έχει θετικές επιδράσεις στο «δέσιμο» του άνδρα με την γυναίκα και σας βοηθάει να χαλαρώσετε. Είναι σημαντικό όμως, για να «λειτουργήσει» η αγκαλιά να είναι αυθόρμητη, αφού ο ενθουσιασμός που νιώθουμε όταν αγκαλιάζουμε κάποιον, είναι αυτός που ωθεί το σώμα μας να εκκρίνει ωκυτοκίνη και άλλους νευροδιαβιβαστές που σχετίζονται με τη σεξουαλική ανταπόκριση.

Πιάστε… κόκκινο

Αν είστε γυναίκα ζητήστε από το σύντροφό σας να φορέσει ένα κόκκινο πουκάμισο, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται αυτό. Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να σας φτιάξει τη σεξουαλική σας διάθεση, σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Rochester. «Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που συμβολίζει το κύρος και τη δύναμη, ενώ θεωρείται ότι ξεσηκώνει τις γυναίκες», εξηγεί ο καθηγητής ψυχολογίας Andrew J. Elliot, Ph.D., επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης.



http://heraklion1.blogspot.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger