E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτοκτόνησε γιατί οι γονείς του δεν ενέκριναν τη νύφη!

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012


Ο νεαρός γιατρός δεν άντεξε τη στεναχώρια από το χωρισμό

Ένας νεαρός γιατρός αυτοκτόνησε επειδή οι γονείς του είχαν αντιρρήσεις για τη σχέση του με μια συνάδελφό του γιατρό, επειδή είχαν διαφορετική κουλτούρα.

Ο 33χρονος αναισθησιολόγος Madhu Honnaiah, με καταγωγή από την Ινδία, αποφάσισε να πιει φάρμακα που πήρε από το νοσοκομείο Singleton στο Swansea όπου εργαζόταν, μετά το χωρισμό του από την αρραβωνιαστικιά και συνάδελφό του Dr Emma Wrighton.

Οι γονείς του απελπισμένου νεαρού αντιδρούσαν στον αρραβώνα του με τη βρετανικής καταγωγής Emma, η οποία είχε αρνηθεί να κάνει το γάμο της σύμφωνα με τα παραδοσιακά έθιμα της οικογένειας του γιατρού.

Έτσι επτά μήνες μετά το χωρισμό τους ο Madhu αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του κάνοντας μια ένεση στον εαυτό του με δύο φάρμακα.

Οι γονείς του έμαθαν για τον κρυφό αρραβώνα που είχε συνάψει πριν από δύο χρόνια με την Emma όταν τον επισκέφτηκαν μια φορά στην Αγγλία και αμέσως του έδειξαν ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι με την απόφασή του.

Ήθελαν να παντρευτεί κάποια κοπέλα από την κάστα τους, από την περιοχή Bangalore της Ινδίας, όπου μεγάλωσε και ο ίδιος.

Οι συνάδελφοί του στο νοσοκομείο είχαν παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά του και εκτιμάται ότι ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία ήταν το στρες και η στεναχώρια που του είχε προκαλέσει ο χωρισμός τους.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger