E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βρέθηκε το ημερολόγιο του Ιντιάνα Τζόουνς

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012


Tο πακέτο που έφτασε στα χέρια των υπευθύνων του πανεπιστημίου του Σικάγο είχε ένα εντελώς απρόσμενο, αν και εύκολα αναγνωρίσιμο, περιεχόμενο.


Οπως γράφει το Associated Press, την περασμένη εβδομάδα στο τμήμα εγγραφών έφτασε ένα πακέτο που είχε σαν παραλήπτη κάποιον Χένρι Γουόλτον Τζόουνς Τζούνιορ.

Αφού οι υπεύθυνοι είδαν ότι δεν είχαν κάποιον φοιτητή με αυτό το όνομα για να το παραλάβει, ξανακοίταξαν προσεκτικότερα το όνομα και... το μυστήριο άρχισε να αποκαλύπτεται.

Το όνομα αυτό είναι το επίσημο όνομα του γνωστού κινηματογραφικού Ιντιάνα Τζόουνς, από την σειρά ταινιών με τον Χάρισον Φορντ που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 για να φτάσει μέχρι και τις μέρες μας.

Κατόπιν τούτου, το πακέτο ανοίχτηκε και ακολούθησε νέα έκπληξη: μέσα υπήρχε ένα ακριβές αντίγραφο του ημερολογίου που παρουσιαζόταν στην ταινία «Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού», χωρίς καμία άλλη συνοδευτική επιστολή ή εξήγηση.

Ο επικεφαλής του τμήματος σχολίασε σε εφημερίδα του Σικάγο ότι πιθανώς κάποιοι δημιουργοί παιχνιδιών «εναλλακτικής πραγματικότητας» θέλησαν να «φυτέψουν» στοιχεία για τους παίχτες.

Από την πλευρά της, η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα των ταινιών του Ιντιάνα Τζόουνς, η Lucasfilm, αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση...

ethnos.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger