E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η βία στο σεξ κάνει καλό στα ζευγάρια!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012


Η φράση «το ξύλο βγήκε από το παράδεισο», μάλλον ταιριάζει «γάντι» σε πρόσφατη έρευνα Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, η οποία αφορά το σεξ και μάλιστα το σκληρό σεξ.





Μπορεί για κάποιους το «ξύλο» κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης να φαντάζει κάτι πολύ… προχωρημένο και ίσως αρκετά ακραίο, όμως σύμφωνα με τη νέα αυτή μελέτη των επιστημόνων, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να έρθει ακόμη πιο κοντά το ζευγάρι, να αφήσει πίσω του τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και να ευχαριστηθεί το ερωτικό παιχνίδι και τα προκαταρτικά του.


Συγκεκριμένα, οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που έκαναν πιο «βίαιο» σεξ και μάλιστα σαδομαζοχιστικό σεξ, αφού τελείωναν την πράξη, το στρες τους ανέβαινε σημαντικά όμως ύστερα από λίγο ερχόταν στα κανονικά επίπεδα και τους άφηνε μια αίσθηση ευφορίας και γαλήνης…


Ειδικότερα οι γυναίκες είχαν αυξημένη την ποσότητα της τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια του S&M σεξ και έρχονταν σε ιδιαίτερα δυνατούς οργασμούς, που δεν τους είχαν νιώσει με το… απλό σεξ.


Τα περισσότερα ζευγάρια, μάλιστα, δήλωναν ότι μετά από την ερωτική πράξη η οποία περιλάμβανε αρκετά σαδομαζοχιστικά στοιχεία, ένιωθαν πιο δεμένοι με τον σύντροφό τους.

Πηγή: kamarinia.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger