E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε 5 ζώα ΗΡΩΕΣ! (φώτο)

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο Thor, ένα τεριέ πίτμπουλ , έσωσε τους ιδιοκτήτες του από μια πυρκαγιά το σπίτι. Το γενναίο κυνηγόσκυλο γάβγιζε επανειλημμένα για να τους προειδοποιήσει για τη φωτιά, και ακόμη τράβηξε το τριών μηνών μωρό τους μαζί με το καλαθάκι του έξω από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού.

Ο Τσάρλι, η ασπρόμαυρη γάτα , έσωσε την ιδιοκτήτρια της από ένα υπογλυκαιμικό επεισόδιο. Το έξυπνο αιλουροειδές βρήκε την γυναίκα λιπόθυμη στο πάτωμα του μπάνιου και ξύπνησε τον σύζυγο της με επίμονα νιαουρίσματα και και γρατσουνιές στα πόδια και στα χέρια του. 

Η Kerry, η καστανή φοράδα, βοήθησε τον ιδιοκτήτη της να σωθεί από έναν αφηνιασμένο ταύρο στο αγρόκτημα του. Ενώ το αφεντικό της ήταν στο έδαφος πήγε μπροστά του και τον υπερασπίστηκε, προκειμένου να μην ποδοπατηθεί από το αφηνιασμένο ζώο και έμεινε εκεί μέχρι που ο ταύρος απομακρύνθηκε.

Ένα μοσχάρι ο Watusi εμπόδισε τον ιδιοκτήτη του κτηματία να περάσει από ένα σημείο που βρίσκονταν ένα επικίνδυνο ένα φίδι. Έκλεισε τον δρόμο του και δεν τον άφηνε να περάσει. Αν και αρχικά ο ιδιοκτήτης της προσπάθησε να την μετακινήσει αυτή αρνούνταν μέχρι που στο τέλος ο αγρότης παρατήρησε το επικίνδυνο φίδι.

Ο  Charlie ο παπαγάλος επιτέθηκε σε δύο διαρρήκτες που προσπάθησα να κλέψουν το σπίτι του ιδιοκτήτη του. Οι δύο άνδρες μπήκαν από την μπροστινή πόρτα και χτύπησαν το αφεντικό του. Τότε ο Charlie επενέβη, επιτέθηκε στους διαρρήκτες και με ραμφίσματα και γρατσουνιές τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger