E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2012

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Κριέ, και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μπορείς να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη και σταματούν την εξέλιξή σου και να ετοιμαστείς κατάλληλα, για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Κριός. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου και συμπεριφέρσου με όμορφο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Τοξότη, σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Κριέ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα και να βάλεις πλώρη για νέα σχέδια. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Πριν απαντήσεις σε κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, να την μελετήσεις πολύ καλά.





Ταύρος
21/4-20/5
Μέχρι το μεσημέρι η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τις επαγγελματικές σου σχέσεις, αγαπητέ Ταύρε, και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσεις κάποια επιπλέον χρηματική αμοιβή. Από εκεί και μετά όμως, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε παρασύρει σε άπληστες συμπεριφορές γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με γνώμονα την λογική σου και μόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει απόψε το ταίρι σου και μην βγαίνεις τόσο εύκολα εκτός εαυτού. Μπορείς, με αρκετή διαλλακτικότητα, να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα. Οι αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για πολύ ευχάριστες καταστάσεις, που θα αλλάξουν τελείως τη ζωή σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ταύρε, δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στη δουλειά σου, γιατί έχεις δρομολογήσει όλα τα θέματα με καλό τρόπο και μπορείς να απολαύσεις την υλοποίηση των στόχων σου. Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θα ήθελες.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Μπορεί να βλέπεις ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς για να τα βελτιώσεις. Η σημερινή Δευτέρα είναι μια μέρα, που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς, γιατί ίσως να έχουν περισσότερη εμπειρία από σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, προσπαθήστε να ξεκολλήσετε την σκέψη σας από την ερωτική σας αποκατάσταση και να ευχαριστηθείτε την ελευθερία σας. Δεν είναι καιρός για έρωτες..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και προέρχονται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πολλές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Καρκίνε, και πρέπει να κινηθείς γρήγορα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις κάποια θέματα, που σε βασανίζουν. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι που μπορείς να έχεις. Προτίμησε την διπλωματική οδό, που θα σου δώσει συμφέρουσες λύσεις, τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, οι συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου μπορεί να σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Μήπως είναι καλύτερα να αφιερώσεις το χρόνο σου κάπου αλλού και να επιστρέψεις αργά το βράδυ στην αγκαλιά του αγαπημένου σου; Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάπως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την κατάσταση και να σταματήσεις να γκρινιάζεις, χωρίς να κάνεις τίποτα..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Καρκίνε, έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα προκύψουν και άλλες υποχρεώσεις, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς.





Λέων
23/7-23/8

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σου, αγαπητέ Λέων. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η απομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να φέρεις στην επιφάνεια τις ερωτικές διαθέσεις, τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει η στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί το σύμπαν, πολύ σύντομα σου επιφυλάσσει κάτι καλό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που καθυστερούν τα σχέδιά σου και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι σίγουρο ότι αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορέσεις να κάνεις τους προγραμματισμούς σου και να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.





Παρθένος
24/8-22/9

Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του και η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Δία σε επηρεάζει άμεσα και θολώνει τη σκέψη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, φίλε Παρθένε, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Οργανώσου λοιπόν καλύτερα, για να περάσετε και οι δύο καλά και αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτεις μόνο στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, που θα σε βάλει σε σκέψεις. Πρόσεξε να μην υποκύψεις στις προκλήσεις του, πριν εξετάσεις πρώτα τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος. Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα χάρη, στην σωστή κρίση σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, που πριν αποδεχτείς, πρέπει να εξετάσεις αναλυτικά. Άλλωστε, σήμερα γενικά είναι καλύτερα να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν, και φρόντισε να αποφύγεις ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Επίσης, δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Ερμής με τον Δία, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τη σημερινή Δευτέρα μπορείς να περάσεις υπέροχα, φίλε Ζυγέ, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Αν πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, σε περιμένει ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό βράδυ, με στενούς σου φίλους. Φρόντισε να το απολαύσεις και μην κολλάς συνέχεια τη σκέψη σου στην μοναξιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, αρκετή κούραση και ταυτόχρονα θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε όσα σε ικανοποιούν περισσότερο. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν στο μέλλον. Επίσης, δώσε βάση σε κάποια απρόοπτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, χρειάζεσαι περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, που θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Μην πανικοβάλλεσαι, με κάποιες καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να οργανώσεις ένα συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καθυστερήσεις και μείνε συνεπής στην κάλυψη των ευθυνών που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μην αλλάξεις στάση απέναντι στον άνθρωπό σου, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, για να λυθούν όλες οι απορίες που έχεις. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ παρέα με την μοναξιά σου, οι οιωνοί που προσφέρει το πλανητικό σκηνικό είναι θετικοί, για να αφήσεις κάποιους ανθρώπους να εισχωρήσουν τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, η ημέρα είναι ιδανική για να δρομολογήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις ευθύνες και υποχρεώσεις της εβδομάδας. Ζήτα τη βοήθεια των συναδέλφων σου, αν βλέπεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, και μην πελαγοδρομείς άνευ λόγου. Άλλωστε, αυτό το διάστημα κάθε επαφή και επικοινωνία ευνοούνται ιδιαίτερα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στον ανάλαφρο Τοξότη.





Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα, στις συζητήσεις που θα κάνεις με όσους συναναστρέφεσαι. Η ημέρα, με τον Ερμή από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία, είναι επικίνδυνη, γι’ αυτό προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό μπορεί θα σε εκνευρίσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο να κλειστείς στο σπίτι και ζήτα από το σύντροφό σου να περάσετε το αποψινό βράδυ παρέα με φίλους. Καλό θα είναι να κάνετε το ίδιο και οι ελεύθεροι του ζωδίου, μιας και η ημέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες κατακτήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Θα πρέπει να προσέξεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις και να σκεφτείς πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά μίας τέτοιας κίνησης. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις περιττές αγορές και μην βιαστείς να κλείσεις κάποια συμφωνία, που μπορεί να μην σε συμφέρει.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αυτή η Δευτέρα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Έτσι, δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις κρυφές πτυχές που έχουν πολλά άτομα από τον περίγυρό σου και αισθάνεσαι καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου φίλε Αιγόκερε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος σου, οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Κρόνο από τον Σκορπιό και τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, θα σου δώσουν μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει στην εργασία σου. Η μέρα σε ευνοεί επίσης στο να αρχίσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει, με τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Κάποια οικονομικά ανοίγματα που θα σου προταθούν σήμερα, μπορούν να σου αποφέρουν τα μέγιστα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Δευτέρα είναι μία μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σε κρατούσαν σε στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Έχεις τη δυνατότητα να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, να συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις καταστάσεις που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και εκείνον. Ετοίμασε ένα δείπνο μόνο για τους δυο σας και κράτα μία θετική στάση σε αυτά που θα σου πει. Με γνώμονα το καλό της σχέσης σας, μπορεί να γίνουν θαύματα και ο έρωτας να κατακλύσει ξανά τη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά με μεγάλη προσοχή και ύστερα από ώριμη σκέψη. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, ασχολήσου σήμερα με δικά σου άτομα, που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί η αλήθεια είναι πως έχεις πολλές ικανότητες και είναι κρίμα να τις υποτιμάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις, που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να βρείτε αυτό που αναζητάτε, με την Σελήνη να κινείται μέχρι το βράδυ στον Υδροχόο και να σας ευνοεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Φρόντισε να προσέχεις την οικονομική διαχείριση που κάνεις, γιατί διανύεις μία περίοδο που πολύ εύκολα μπορείς να παρασυρθείς χωρίς να το καταλάβεις.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger