E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2012

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Αγαπητέ Κριέ, μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα. Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ερμή και τον κυβερνήτη σου Άρη, θα προκαλέσουν μικροεμπόδια στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός, φίλε Κριέ. Με γνώμονα αυτό στο μυαλό σου, κάνε ό,τι χρειαστεί για να φέρεις πιο κοντά το σύντροφό σου και μην αφήνεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας απομακρύνουν. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, για να αφήσεις χώρο ώστε να έρθει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κάποια καλά νέα στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα θα σε χαροποιήσουν, αν είσαι Κριός. Κάποιες καθυστερήσεις ή αντιρρήσεις που θα προβάλλουν οι συνεργάτες σου, ενδέχεται να σε προβληματίσουν, αλλά θα είναι πρόσκαιρες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.






Ταύρος
21/4-20/5
Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας εκκρεμότητες του παρελθόντος ακάλυπτες. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, η σημερινή μέρα με τη Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω και να πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον Σκορπιό, αργά το βράδυ, θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, καλύπτοντας έτσι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα. Και αν ακόμη δεν λέει να σε αφήσει η μοναξιά μην ανησυχείς, γιατί υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σου, που σε βλέπουν με άλλο μάτι. Μήπως πρέπει να τα δεις και εσύ ανάλογα;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ταύρε, σήμερα φρόντισε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται στις συνεργασίες σου και να αναλαμβάνεις την ευθύνη της γνώμης σου. Στα οικονομικά σου, μην αμελείς τίποτα και προπάντων μην αφήνεις εκκρεμότητες για την εβδομάδα που έρχεται. Επίσης, σήμερα μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετική σου διάθεση κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, η σεξουαλικότητά σου σήμερα θα παρασύρει και το σύντροφό σου σε ανομολόγητες καταστάσεις, που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Αν είσαι μόνος σου, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου τώρα, που ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται στον Τοξότη και σου χαρίζει τις πιο ευεργετικές του ιδιότητες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα χτυπάει κόκκινο, φίλε Δίδυμε. Μην παρασυρθείς όμως σε επιπόλαιες κινήσεις, που δεν πρόκειται να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Μείνε προσγειωμένος και προχώρα μελετώντας καλά όλες τις παραμέτρους. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου αποφέρουν πολύ καλά έσοδα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή ημέρα σου χαρίζει ευελιξία και επικοινωνιακή διάθεση, αγαπητέ Καρκίνε, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επίσης, σου χαρίζει και αρκετή υπομονή, η οποία θα σου φανεί χρήσιμη, λόγω κάποιων δυσκολιών που θα προκαλέσουν οι αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη από τον Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη. Κάνε τις απαραίτητες επαφές που χρειάζεσαι, αλλά να θυμάσαι να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει, μιας και η γοητεία σας θα είναι σήμερα στα ύψη και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου οι προτάσεις αλλά και οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησε την, ώστε να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Μη βιαστείς σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, αλλά πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην ερωτική σου σχέση, αν είσαι Λέων, ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις δραστικές αλλαγές που αφορούν στη δουλειά σου, φίλε Λέων, λόγω των ανατροπών που θα προκαλέσουν οι αρνητικές όψεις ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ερμή και τον Άρη. Είναι προτιμότερο τώρα να ασχοληθείς με την μελέτη των παραμέτρων και την οργάνωση των επόμενων επαγγελματικών σου κινήσεων, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.





Παρθένος
24/8-22/9

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αγαπητέ Παρθένε, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, φίλε Παρθένε, καλύτερα σήμερα να μην ανακοινώσεις αποφάσεις, αλλά να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στο σύντροφό σου, να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου που σε ξέρουν καλά και μπορεί να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα. Μην ξεχνάς πως όλα είναι πιθανά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, το οργανωτικό πνεύμα και η μεθοδικότητά σου θα σου φανούν χρήσιμα στα επαγγελματικά σου. Οι κουβέντες που θα κάνεις σήμερα με τους συνεργάτες σου, μπορεί να δώσουν λύσεις ή άλλες εναλλακτικές σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις περιττές σπατάλες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι αρνητικές όψεις της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη, σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις και συμπεράσματα. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Απόψε ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά, φίλε Ζυγέ. Προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου χαλαρά και ήρεμα και εξήγησέ του πως σε στεναχωρεί πολύ το γεγονός ότι παίρνει αποφάσεις χωρίς την δική σου έγκριση και συμμετοχή. Δώσε του να καταλάβει ότι αντίστοιχο μερίδιο έχεις και εσύ σε αυτήν τη σχέση. Και αν ακόμα είσαι σε περίοδο μοναξιάς και στεναχωριέσαι, βγες έξω με τους φίλους σου, μοιράσου μαζί τους τις έννοιες σου και θα νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα στο χώρο της δουλειάς σου μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια κάποια λάθη, που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς, αντίθετα φρόντισε να αναλάβεις το μερίδιο της ευθύνης σου, γιατί μόνο έτσι θα εκτιμηθείς. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Στις καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, κινήσου μεθοδικά και με πρόγραμμα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, και γι’ αυτό, πριν μπεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Και σ’ εσένα, που ακόμη δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, η Αφροδίτη για τελευταία ημέρα από το ζώδιό σου θα σου στείλει τις καλύτερες επιρροές της, για να πλησιάσεις αποτελεσματικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις στο χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά και να βγεις στην πρώτη γραμμή. Όσο δεν έχεις το θάρρος να δείξεις τις ικανότητές σου, κανείς δεν θα μπορεί να σε αναγνωρίσει. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και τόλμη. Επίσης, φρόντισε να χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή όποια συζήτηση γίνει και αφορά σε οικονομικά θέματα.





Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που επικρατεί, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν αισθάνεσαι ότι υπάρχει ρουτίνα στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις κοντά σου το σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν χτίζεται χωρίς κόπο!!! Οι ελεύθεροι Τοξότες, καλό θα ήταν να αλλάξετε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί με τις τακτική που ακολουθείτε, είναι λίγο δύσκολο να βρείτε το άτομο που θα μπορεί να σας ακολουθήσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δημιουργικότητά σου σήμερα θα σε βγάλει αρκετές φορές ασπροπρόσωπο, αν είσαι Τοξότης. Σκέψου καλά πριν βγάλεις συμπεράσματα για άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και μην επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων. Έχεις και εσύ την δική σου κρίση, που συνήθως δεν πέφτει έξω. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα κάποια θέματα που σε απασχολούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Άνοιξε τα μάτια σου και τα αφτιά σου, φίλε Αιγόκερε, και μην κάνεις πως δεν ακούς και δεν βλέπεις όλα όσα γίνονται γύρω σου και αφορούν στη σχέση σου. Πρέπει άμεσα να λάβεις δραστικά μέτρα, αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις, πριν φτάσουν στο τέλμα. Αν κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, κάποιο απρόοπτο γεγονός θα φέρει τον έρωτα στο κρεβάτι σου. Μην φοβηθείς να του αφεθείς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την πορεία κάποιων υποθέσεων που δεν λένε να πάρουν ακόμη το δρόμο της υλοποίησης Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αν φροντίσεις να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή, αγαπητέ Υδροχόε, και θα δεις αρκετές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας. Μην καταπιέζεσαι και φρόντισε να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις μερικές φορές. Δρομολόγησε λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Δεν φταίει ο σύντροφός σου σε τίποτα, αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή έστω για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου φλερτάροντας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου και εμπιστεύσου λίγο την κρίση τους. Στα οικονομικά σου, μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήταν καλό και συμφέρον να παρεξηγηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα, φίλε Ιχθύ, λόγω των αρνητικών όψεων που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις μία συνετή στάση. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η περίοδος μοναξιάς φτάνει τώρα στο τέλος της, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν που σε έχει σημαδέψει, επιστρέφει στην αγκαλιά σου με διαφορετικές προοπτικές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να εξετάσεις διεξοδικά αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger