E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

10 γυναικειες ατακες που εννοουν κατι αλλο!

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012


Η πολυπλοκότητα που κρύβει το γυναικείο μυαλό έχει πολλές παραμέτρους. Καμία σχέση με τον απλοϊκό και συνηθισμένο ανδρικό. Και είναι τόσες πολλές φορές που θα πρέπει να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις, για να βρεις τα κρυμμένα νοήματα. Μην περιμένεις σαν το πρόβατο που το πάνε για σφαγή! Διάβασε 10 ατάκες που άλλα σου λέει και άλλα εννοεί!
10. «Το φόρεμα που φοράω είναι παλιό»
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι! Για την ακρίβεια είναι ολοκαίνουργιο και μάλιστα, πανάκριβο! Απλά δεν θέλει να ξέρεις πως έχει ξοδέψει τα χρήματα των δύο επόμενων μισθών της για να το αγοράσει. Αν βέβαια, την πρόσεχες λίγο παραπάνω, μπορεί και να θυμόσουν αν όντως είναι παλιό αλλά καινούργιο.
9. «Πεινάς ακόμη;»
Δεν ξέρει πώς να σου πει πως έχεις πάρει κιλά! Μπορεί να σου κάνει πλάκα ή να σε ψαρέψει, αλλά θα σου το πει εμμέσως. Όπως ένας άνδρας έχει ένα θέμα για το πώς θα πει στη σύντροφό του για τα περιττά κιλά, άλλο τόσο έχει και μια γυναίκα! Μην περιμένεις να σου πει «Μπάμπη τρως»! Δεν είναι η Βλαχοπούλου…
8. «Τι σκέφτεσαι να φορέσεις;»
Δεν εμπιστεύεται το γούστο σου στο ντύσιμο! Μπορεί και να μην της αρέσουν τα ρούχα σου. Μπορεί στην αρχή να της φαινόταν «συμπαθητικό» το sport στυλάκι σου, το καπέλο, το t-shirt με τις Bondgirls, αλλά τώρα που τη συνοδεύεις επίσημα, πρέπει να αλλάξεις το στυλ σου.
Στην πραγματικότητα, πιστεύει πως πρέπει να πετάξει τα ρούχα σου, μαζί με τη ντουλάπα, και να κάνει σου αγοράσει αυτή τα επόμενα.
7. «Θα πάω μόνη μου στο…»
Τον πρώτο καιρό του μεγάλου έρωτα, δεν πήγαινε μόνη της ούτε στο περίπτερο. Σε ήθελε να είσαι δίπλα της συνεχώς. Τώρα, σου λέει πως θα πάει μια βόλτα στην αγορά κι εσύ νομίζεις πως «απλά, πήγε μια βόλτα στην αγορά»! Είσαι σίγουρος, δηλαδή; Έχει πάει στην αγορά; Μήπως πηγαίνει κάπου που δεν σε θέλει μαζί της; Μπορεί και να πηγαίνει κάπου… «αθώα»! Το θέμα είναι πως δεν θα βγαίνει για πολύ καιρό μόνη της, αλλά δεν θα είσαι εσύ που θα της κάνεις παρέα!
6. «Μου αρέσουν πολύ τα μαλλιά/το πουκάμισο/το t-shirt αυτού του άνδρα»
Την ακούς; Δεν το λέει για εκείνον, το λέει για σένα! Κάτι δεν της αρέσει πάνω σου και θέλει να το αλλάξει! Τουλάχιστον, δεν κοιτά άλλους άνδρες! Αν το έκανε, δεν θα σου το έλεγε για να το συζητήσετε!
5. «Δεν χρειάζεται να έρθεις, αν δεν το θέλεις»
Οι περισσότεροι άνδρες γκρινιάζουν όταν πρόκειται να παραστούν σε κάποιο event που πιστεύουν πως δεν είναι ανάγκη να είναι παρόντες! Από την άλλη, οι γυναίκες θέλουν τους συντρόφους τους εκεί, μαζί τους. Κι εκεί που γκρίνιαζες και ξεφυσούσες όλο το βράδυ, σου λέει εξ αρχής πως δεν χρειάζεται να τη συνοδεύσεις! Και αν νομίζεις πως αυτό είναι καλό νέο, πλανάσαι! Απλώς το πήρε απόφαση πως θα περάσει πιο όμορφα χωρίς εσένα, αφού δεν θα χρειάζεται να ασχολείται συνεχώς μαζί σου! Έτσουξε, ε;
4. «Δεν θέλω σούσι… Ούτε κοκτέιλ!»
Αν το σούσι, ίσως και τα κοκτέιλ, κοπούν μαχαίρι, τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος! Ειδικά, αν μία τουλάχιστον έξοδος την εβδομάδα περιλάμβανε αποκλειστικά σούσι και κοκτέιλ! Άρχισε να συνηθίζεις στην ιδέα πως η προοπτική της πατρότητας σου χτυπάει την πόρτα. Οι έγκυες γυναίκες απέχουν από τα ψάρια γενικότερα, λόγω των υψηλών επιπέδων υδραργύρου. Επίσης, δεν πίνουν αλκοόλ για να προκαλέσουν επιπλοκές! Ή απλά το σταμάτησαν, επειδή εξαιτίας του έμειναν έγκυες!
3. «Θα βγω με τα παιδιά από τη δουλειά»
Υπάρχουν πρόσωπα του κοινωνικού της κύκλου που δεν έχεις γνωρίσει και αυτή αισθάνεται εντάξει με αυτό. Θα υπάρχει κάποιος απλός λόγος που δεν τους έχεις γνωρίσει, όπως διαφορετικά ωράρια ή ενδιαφέροντα… Από την άλλη, μπορεί απλά να ντρέπεται για σένα και να μην θέλει να ρισκάρει την επαγγελματική της φήμη και να χαλάσει το «μύθο» που υπάρχει για εκείνη στον εργασιακό της χώρο! Επίσης, μπορεί να μην θέλει να αποκαλύψει πως έχει σχέση, για τους δικούς της λόγους. Όπως και να έχει, καλό είναι να βλέπεις Champions League χωρίς να σου γκρινιάζει, αλλά στο ημίχρονο, δεν μπορεί, θα σου μπουν ιδέες για το τι κάνει τη συγκεκριμένη στιγμή!
2. «Μην με περιμένεις»
Αν σου πει πως δεν ξέρει τι ώρα θα επιστρέψει από μια έξοδό της και απλά σε παροτρύνει να κοιμηθείς, ε τότε κάτι σάπιο συμβαίνει στο «Βασίλειο της Δανιμαρκίας»! Και μόνο αν σκεφτείς τι θα γινόταν, αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι… Τηλέφωνα, μηνύματα, όλα τα φώτα ανοιχτά στο σπίτι και έτοιμη για ανάκριση. Για αυτό να την περιμένεις… Που ξέρεις, μπορεί και να γυρίσει!
1. «Δεν μιλούσα με κανέναν»
Τα τηλέφωνα, όλα τα τηλέφωνα, λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Χρειάζονται δύο για να λειτουργήσουν. Όταν λοιπόν η απάντηση στο ερώτημα, «με ποιον μιλούσες» είναι απλά «με κανέναν», τότε αυτός είναι ένας λόγος όχι απλά για καβγά, αλλά για αποφάσεις! Μην περιμένεις στωικά να διαβάσεις ένα εξωπραγματικό ποσό με το λογαριασμό του τηλεφώνου!

http://www.pkool.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger