E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η συνεντευξη του Παντελη Παντελιδη που θα συζητηθει! (βιντεο ολη η συνεντευξη)

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012


Δείτε τι είπε ο Παντελής Παντελίδης στην πρώτη του συνέντευξη!
Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Παντελή Παντελίδη είναι επιτέλους εδώ. Ο Παντελίδης ανοίχτηκε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή του πριν την επιτυχία του και για τα μελλοντικά του σχέδια. Εμφανίστηκε εντελώς προσγειωμένος και χαλαρός, σα να ήταν έτοιμος από καιρό για όλο αυτό που του συμβαίνει. Ο ίδιος είπε ότι δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει το μέγεθος των όσων έχει καταφέρει και γι’αυτό δεν είναι αγχωμένος, απλά το ζει και το απολαμβάνει.
Ο Παντελίδης μίλησε για το ξεκίνημά του και για τη μουσική του πορεία μέχρι τώρα. Αποκάλυψε ότι το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο “Άσε με να νιώσω την αναπνοή σου” το έγραψε στα 14! Ο Παντελής τότε ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, όμως αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω προβλήματος με την καρδιά του: όπως του είπαν οι γιατροί ήταν πολύ μεγάλη και αυτό θα του προκαλούσε πρόβλημα υγείας. Ουδέν κακό αμιγές καλού, όμως, γιατί απ’ότι φαίνεται η μεγάλη του καρδιά ήταν που τον βοήθησε να κάνει καριέρα στη μουσική: ο ίδιος παραδέχεται ότι “Τα μεγάλα τραγούδια μας έρχονται μετά από χωρισμούς”, ενώ δηλώνει ότι ο ρομαντισμός τον χαρακτηρίζει απόλυτα!
Αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, ο Παντελίδης μπήκε στο Πολεμικό Ναυτικό, χωρίς όμως να αφήσει ποτέ τη μουσική! Πριν γίνει γνωστός τραγουδούσε για 5 χρόνια σε μικρά μαγαζιά με την κιθάρα του. Ο ίδιος λέει ότι τα τραγούδια στο youtube τα ανέβαζε για να μην τα ξεχάσει ή τα χάσει… τη συνέχεια την ξερουμε ολοι!
Ο Παντελής Παντελίδης μίλησε και για άλλες πτυχές της ζωής του, για τους φίλους του, για τη σχέση του με την οικογένειά του την οποία θέλει να κάνει περήφανη, για τα θετικά και τα αρνητικά του στοιχεία. Και φυσικά αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά και την Πάολα, και στα μελλοντικά του σχέδια. Για το Βασίλη Καρρά, τον οποίο χαρακτήρισε “Ακροπολη της Ελλαδας” όσον αφορα στη μουσική, δήλωσε ότι είναι ο αγαπημένος του τραγουδιστής, ενώ στην Πάολα θαυμάζει το χαρακτήρα της, τη φωνή της που χαρακτήρισε “μεγάλη” και τη σκηνική της παρουσία.
Ο Παντελίδης δηλώνει έτοιμος και να πει τραγούδια άλλων δημιουργών, και να δώσει δικά του σε άλλους καλλιτέχνες, ενώ πέρα από τα καλλιτεχνικά είναι ανοιχτός και σε ένα νέο έρωτα!
Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Παντελίδη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου:
http://www.tuned.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger