E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

"Οποιος διαβαζει αυτο το σημειωμα να ξερει οτι πεθαινω! Πειτε στον πατερα μου οτι τον αγαπω"

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μια απίστευτη ιστορία ενός 28χρονου, θύματος του τυφώνα Σαντυ, ήρθε στο φως και αναπαράγεται από όλα τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ.


Ο 28χρονος Μαικ, κάτοικος Νιου Τζέρσει, έβλεπε το τέλος να έρχεται λιγα λεπτά αφού είχε επισκεφθεί την περιοχή του ο τυφώνας Σάντυ. Έτσι, άφησε σε ένα γειτονικό σπίτι ένα σημείωμα προς τον πατέρα του λέγοντας του οτι τον αγαπάει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ενα σημείωμα έκανε τον γύρο του facebook. Με πολλή συγκίνηση όλοι το διάβαζαν και το αναπαρήγαγαν. 

Εγραφε: "Όποιος διαβάζει αυτό το σημείωμα να ξέρει ότι πεθαίνω. Είμαι 28 χρονών και με λένε Μάϊκ. Έπρεπε να μπω στο σπίτι σας. Πήρα κάτι κουβέρτες από τον καναπέ. Εχω υποθερμία. Δεν πήρα τίποτε άλλο. Ενα κύμα με παρέσυρε μέσα από το σπίτι μου στ΄ανοιχτά. Το νερό έξω είναι 3 μέτρα. Δεν υπάρχει ελπίδα να σωθώ. Πείτε στον πατέρα μου ότι τον αγαπώ και ότι προσπάθησα. Ο αριθμός του είναι ###############. Το όνομά του είναι Τόνι. Ελπίζω να βγάζετε νόημα από αυτό γιατί γραφω στο σκοτάδι. Πήρα και ένα μαύρο μπουφάν. Αντίο. Ο Θεός να με βηθήσει."

Το σημείωμα έκανε εντύπωση σε έναν ραδιοφωνικό παραγωγό ο οποίος κάλεσε τον αριθμό. Με την δεύτερη του απάντησε ο πατέρας. Ο Τόνι. Είχε ήδη βρεθεί με τον γιο του που σώθηκε από θαύμα.
Τότε, ο νεαρός είπε την ιστορία του.

Είπε ότι επι τουλάχιστον 5 ώρες πάλευε με τα κύματα. Η θάλασσα είχε μπει μεσα στο σπίτι του και τον είχε παρασύρει στ' ανοιχτά. Προσπάθησε με τα πολλά να κολυμπήσει προς ένα σπίτι στην στεριά που δεν είχαν μπει ακόμα νερά.
Εκεί, σχεδόν γυμνός πήρε κουβέρτες και ένα μπουφάν και τύλιξε το σώμα του. Μετά από 2 ώρες εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος τον πήγε στο σπίτι του και του έδωσε νερό και ρούχα. Από εκεί επικοινώνησε με έναν φίλο του ο οποίος με την σειρά του ειδοποίησε τον πατέρα του.

http://www.newsit.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger