E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αγνωστες αληθειες για καθημερινες τροφες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012




Όποτε πηγαίνετε στο super market δεν παραλείπετε ποτέ να διαβάσετε αναλυτικά τα συστατικά του κάθε προιόντος καθώς θεωρείτε ότι με αυτό τον τρόπο μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να είστε προστατευμένη; Μέγα λάθος... Παρακάτω, σας έχουμε κάποιες αλήθειες για μερικά από τα πιο κοινά και καθημερινά τρόφιμα, τις οποίες σίγουρα δεν γνωρίζετε και οι οποίες θα σας αναμφίβολα θα σας σοκάρουν!

1. Οι προμήθειες της σοκολάτας... τελειώνουν: Να μία είδηση η οποία μπορεί να φέρει δάκρυα σε εκατομμύρια κόσμου που λατρεύει τη σοκολάτα! Σύμφωνα λοιπόν με τους παραγωγούς κακάο στην Ακτή Ελεφαντοστού, η παραγωγή έχει σημειώσει σημαντική μείωση τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια να μην υπάρχει πλέον σοκολάτα!

2. Zoυζούνια και... τρίχες: Πώς θα σας φαινόταν αν το φαγητό σας περιείχε ζουζούνια και τρίχες; Σίγουρα δεν θα ήταν και το καλύτερό σας, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα καταναλώνετε χωρίς καν να το ξέρετε! Μάλιστα, στις ΗΠΑ υπάρχει νόμος ο οποίος επιτρέπει μέχρι μία συγκεκριμένη ποσότητα από τις δύο αυτές... λιχουδιές στα τρόφιμα!

3. Τα φρούτα και τα λαχανικά δεν είναι πια τόσο θρεπτικά: Όλα οφείλονται στις νέες μεθόδους καλλιέργειας οι οποίες στερούν από το έδαφος αρκετά από τα θρεπτικά του συστατικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τόσο τα φρούτα όσο και τα λαχανικά, να μην είναι τόσο θρεπτικά όσο 50 χρόνια πριν. Όταν για παράδειγμα, παλαιότερα ένα πορτοκάλι αρκούσε για να πάρει κανείς αρκετές βιταμίνες, πλέον χρειάζονται τουλάχιστον οχτώ για την ίδια ποσότητα.

4. Καφές για... δροσερή αναπνοή: Σίγουρα όταν θέλετε να φρεσκάρετε την αναπνοή σας, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό δεν είναι οι κόκκοι καφέ αλλά σύμφωνα με έρευνες αν δεν έχετε εύκαιρη οδοντόβουρτσα, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή!

5. Η σοκολάτα είναι εξίσου υγεινή με τα φρούτα: Για τους λάτρεις της σοκολάτας σίγουρα αυτό είναι ένα εξαιρετικό νέο. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, ένα milshake από φρούτα και ένα από μαύρη σοκολάτα, είναι εξίσου θρεπτικά και ίσως λίγο περισσότερο το δεύτερο, μιας και είναι πιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Οπότε βουρ στα γλυκά!
http://www.queen.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger