E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ερχεται στην Ελλαδα το Big Brother των oργιων!

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012



Πόλεμος δύο καναλιών για το μεγάλο deal!!!


«Δώστε τζάμπα τσoντα στο λαό!». Μπορεί η δόση να αργεί ακόμη, αλλά η…



δόση από «άρτον και θεάματα» που θα πάρουν οι τηλεθεατές όχι μόνο αναμένεται σύντομα αλλά θα είναι και ενισχυμένη! Φαίνεται ότι κάποιοι σκέφτηκαν ότι η ιδανική λύση είναι το κλασικό (και αλάνθαστο) ρητό «φάτε μάτια ψάρια» και ξεκίνησαν μάχη για το μεγάλο deal.



Το «Big Brother» της Φινλανδίας, το «Big Brother» των oργίων που κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο έρχεται στη χώρα μας! Τα ελληνικά κανάλια γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι το πρόγραμμά τους είναι πολύ φτωχό –ασορτί με την τραγική κατάσταση στη χώρα μας- και μέσα στην απελπισία τους είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα (ή μάλλον καλύτερα να τα δείξουν όλα) στο τηλεοπτικό κοινό. Εγχείρημα σίγουρα τολμηρό, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Είπαμε, η λογική «άρτος και θεάματα» σε εποχές κρίσης είναι μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, συνταγή. Πόσω μάλλον όταν δεν μιλάμε για ένα ριάλιτι όπως αυτά που έχουμε δει στο παρελθόν στην Ελλάδα, όπου οι παίκτες βρίσκονται απλώς σε ένα σπίτι, κάθονται και μιλούν για την καθημερινότητά τους.



Θέλετε να δείτε γυναίκες, θέλετε άντρες; Δεν χρειάζεστε κάποιο κανάλι πoρνό. Οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν θα είναι και κριτήριο για ένα παρόμοιο concept, αλλά με Έλληνες πρωταγωνιστές αυτή τη φορά. Αυτό το concept, μάλιστα, δουλεύεται ήδη από τα κανάλια που ποντάρουν στην εκτόξευση της τηλεθέασής τους και αναζητούν τα πλέον κατάλληλα άτομα που θα πάρουν μέρος.



Ακόμα και οι τελευταίοι ενδοιασμοί που υπήρχαν -πόσο δηλαδή είναι έτοιμοι οι Έλληνες να δουν ένα τόσο «ακατάλληλο διά ανηλίκους» ριάλιτι ή πώς θα απενοχοποιηθεί το κανάλι με τόσο γυμνό- ξεπεράστηκαν και αυτοί. «Το “Big Brother” της Φινλανδίας κάνει θραύση. Το κανάλι είναι ένοχο;», ήταν η απάντηση που ακούστηκε στις συσκέψεις. Όσο για τον πρώτο ενδοιασμό, είπαμε… Σε περίοδο κρίσης η δοκιμασμένη συνταγή είναι: «Δώστε τζάμπα τσoντα στο λαό!».



troktiko

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger