E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 μερη στα οποια οφειλετε να κανετε sex!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012


Γιατί το sex θέλει πανω απ' όλα φαντασία!
To κρεβάτι είναι κατεξοχήν συνδεδεμένο με τον ύπνο, την ξεκούραση και φυσικά το sex! Και μπορεί το συγκεκριμένο να είναι μακράν το πιο βολικό μέρος για ερωτικές περιπτύξεις, αλλά κάποιες φορές, ίσως λόγω ρουτίνας, ίσως λόγω όρεξης για νέους πειραματισμούς και περιπέτειες, ακόμα και τα πιο απίθανα μέρη μπορούν να γίνουν ωραιότατες φωλίτσες για εσάς και τον παρτενέρ σας. Παρακάτω, σας έχουμε κάποια από τα top μέρη στα οποία οφείλετε να κάνετε έστω και μία φορά sex. Προσοχή, το περιεχόμενο είναι αυστηρώς ακατάλληλο για... ντροπαλές και κυρίως μη τολμηρές!
1. Σε γάμο: Συγκεντρώνει όλα τα καλά και επιπλέον παίρνει και έναν πιο... επίσημο χαρακτήρα! Τα έχουμε πει πολλές φορές. Ο φόβος να πιαστείτε στα πράσα ανεβάζει την αδρεναλίνη σε πολύ υψηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα η συνεύρεσή σας να παίρνει την μορφή παρανομίας κάτι το οποίο και λειτουργεί ως αφροδισιακό. Γιατί σε γάμο και όχι κάπου αλλού; Είναι πολύ απλό. Στο γάμο θα είστε οπωσδήποτε καλοντυμένη και άρα σέξι και εντυπωσιακή, η πεποίθηση των γιαγιάδων μας ότι στους γάμους γνωρίζεις τους καλύτερους γαμπρούς, ισχύει και φυσικά γνωρίζετε ένα μεγάλο μέρος των καλεσμένων κάτι που αυξάνει την αδρεναλίνη! Εννοείται πως δεν είναι το ίδιο να σας κάνουν τσακωτούς κάποιοι άγνωστοι, και το ίδιο οι γονείς του κολλητού σας, αλλά αξίζει τον κόπο! Προσοχή, αν κάτι πάει στραβά, το ρεζιλίκι θα είναι μεγάλο!
2. Κάτω από τα αστέρια: Ακούγεται γλυκανάλατο, και ίσως είναι, αλλά αν τελικά όλα πάνε κατευχήν, θα είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που έχετε βιώσει ποτέ. Είτε είστε στον κήπο σας, είτε στη βεράντα του σπιτιού σας, είτε σε ένα... πάρκο (!), φροντίστε να έχετε μαζί σας κουβέρτες και κυρίως σπρέυ για έντομα! Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σας χαλάει την υπέροχη εξομολόγηση του καλού σας ενα ανυποψίαστο σκαθάρι το οποίο βρίσκετα στα μαλλάκια σας. Γι' αυτό πάνω απ' όλα, οργάνωση!
3. Πάνω στο... πλυντήριο: Ποιος είπε ότι το πλυντήριο είναι μόνο για να πλένουμε ρούχα; Η συγκεκριμένη οικιακή συσκευή, μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει αθώα και εντελώς ξενέρωτη, αλλά μπορεί στα χέρια κάποιου με φαντασία, να γίνει ένα υπέροχο sex toy! Ανάψτε λοιπόν το πλυντήριο, οι βαθμοί και το πρόγραμμα είναι εντελώς αδιάφορα, και καθίστε πάνω του με τον πισινό σας, ενώ παράλληλα τυλίγετε τα πόδια σας γύρω από την λεκάνη του συντρόφου σας. Καταλαβαίνετε φυσικά ότι όλα θα είναι...εις διπλούν! Μία εναλλακτική στάση, είναι να ξαπλώσετε μπρούμυτα στο πλυντήριο και ο καλός σας να είναι όρθιος από πίσω. Μην την επιχειρήσετε ωστόσο αν υποφέρετε από ναυτίες και ιλίγγους... Τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα...αναμενόμενα!
4. Πάνω σε γραφείο: Ακόμα ένα... έπιπλο πασπαρτού! Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν φαντασιωθεί ότι κάνουν καυτό sex στο χώρο της δουλειάς τους, ακόμα και με κάποιο συνάδελφο. Το στοιχείο του απαγορευμένου είναι για ακόμη μία φορά έντονο, ενώ το η τάση που έχουμε όλοι μας να υιοθετούμε ένα πιο σοβαρό και μετρημένο προφίλ στο χώρο εργασίας μας, είναι άκρως ερεθιστική. Όταν μάλιστα συνδυαστεί και με την στενή σας φούστα η οποία σιγά σιγά ανεβαίνει, τότε το σενάριο φαντάζει ιδανικό. Θέλετε ακόμα ένα θετικό; Το γραφείο σαν έπιπλο, είναι πολύ βολικό και επιτρέπει μεγάλη... γκάμα στάσεων! Θα μου πείτε τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά εμείς θέλουμε να σας ενημερώνουμε σφαιρικά!
5. Πάνω σε... σουηδική μπάλα: Ίσως να μην έχετε καταλάβει ακριβώς περί τίνος πρόκειται, αλλά εννοούμε την μεγάλη μπάλα που χρησιμοποιείται στα γυμναστήρια. Μπορεί να είναι λίγο μεγαλούτσικη, αλλά αν σας ρωτήσουν για ποιο λόγο την έχετε σπίτι σας, μπορείτε να πείτε οτι αρχίσατε γυμναστική. Η σουηδική μπάλα, είναι εξίσου βολική με μία καρέκλα, αλλά είναι κομματάκι πιο παιχνιδιάρα. Δοκιμάστε τη στάση cowgirl με τον παρτενέρ σας να κάθεται πάνω στην μπάλα κι εσείς να... ιππεύετε, ή να την κολλήσετε στον τοίχο, εσείς να στηριχτείτε με την πλάτη και ο καλός σας από πάνω. Θυμηθείτε, δεν είναι απαραίτητο η μπάλα να είνα εντελώς φουσκωμένη γιατί τότε το έργο σας ίσως γίνει δυσκολότερο.

http://www.queen.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger