E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 4 Νοεμβριου 2012

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012


Κριός
21/3-20/4


Αν είσαι Κριός, θα πρέπει επιτέλους να βάλεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου, για να νιώσεις καλύτερα. Υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά και γνωρίζεις ποια είναι. Απλώς δεν παίρνεις απόφαση να κάνεις κάτι γι’ αυτά. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις, μιας και το πλανητικό σκηνικό, με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Σκορπιό, ευνοεί τις αλλαγές. Βάλε σε σειρά τις προτεραιότητές σου και μην αποσυντονίζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν αφήσεις την απόσταση να αυξηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Κριέ, τότε δεν θα μπορείς να την καλύψεις με τίποτα. Κάνε σήμερα τις απαραίτητες κινήσεις για να τον πλησιάσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα, αλλά και τις έννοιες σου. Εσύ που βαδίζεις μόνος στην ζωή, δείξε τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην κάνεις πίσω, λόγω της μόνιμης ανασφάλειας που σε διακατέχει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για τη δουλειά σου χωρίς να πιέζεσαι τόσο πολύ, αγαπητέ Κριέ. Δεν χρειάζεται να πάθεις υπερκόπωση, για να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Καλύτερα να κρατήσεις λίγη ενέργεια για τη σχέση σου, την οποία έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει μία μικρή βελτίωση.






Ταύρος
21/4-20/5


Κάποιες απρόσμενες καταστάσεις θα κάνουν τη σημερινή ημέρα λίγο δυσάρεστη ή, στην καλύτερη περίπτωση, λίγο έντονη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις έκτακτα γεγονότα και αυτό θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Μείνε ψύχραιμος και ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους για να μην πελαγώσεις. Αν δεν ξεφύγεις και πάρεις τα πράγματα με τη σειρά, τότε θα είσαι πολύ αποτελεσματικός και η διάθεσή σου θα παραμείνει αισιόδοξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σήμερα η αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, γιατί είναι πολύ εύκολο να διαφωνήσεις χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο και να βρεθείς τσακωμένος με το σύντροφό σου από το πουθενά. Καλύτερα μίλησε ήρεμα και γίνε λίγο πιο διπλωματικός στις συζητήσεις σας και μείνε ήσυχος ότι θα αποφύγεις ακραία σενάρια… Εσύ που είσαι μόνος, μπορείς να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι εξελίξεις στη δουλειά σου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, αν είσαι Ταύρος, θα ξεκαθαρίσουν όμως πολλές από τις προβληματικές καταστάσεις, που βιώνεις τον τελευταίο καιρό, και θα ανοίξουν το δρόμο για επαναπροσδιορισμό των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου, κάνε την απαραίτητη οικονομία, για να μην έρθεις αντιμέτωπος με πιο δυσμενείς καταστάσεις από τις τωρινές.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα η τύχη σου χαμογελά, αγαπητέ Δίδυμε. Αρκετές αναποδιές θα βρουν τη λύση τους και θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από κάποια τυχαία γεγονότα που θα συμβούν. Έτσι, θα απαλλαγείς από το άγχος που νιώθεις και θα ηρεμήσεις. Αν καταφέρεις κιόλας να μη χάσεις την πίστη στον εαυτό σου και παραμείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή έχει να σου δώσει πολλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αλλά πρέπει να είσαι παρών για να τα λάβεις. Φρόντισε λοιπόν να τελειώνεις μία ώρα αρχύτερα από τη δουλειά και να βρεις χρόνο να περάσεις ευχάριστα το υπόλοιπο αυτής της Κυριακής, με το σύντροφό σου. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό στο πρόσωπο ενός συναδέλφου, ήρθε η στιγμή για να του ομολογήσεις τον έρωτά σου και να έχεις την ανταπόκριση που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, θα βρεις τρόπους να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που θα προκαλέσει σήμερα η αρνητική όψη, που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη και το Δία από το ζώδιό σου και θα προχωρήσεις με καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Αρκεί μόνο να είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός, στον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα, για να μην πιεστείς αργότερα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Μια πολύ καλή μέρα είναι αυτή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε! Μπορείς να αισθανθείς δικαιωμένος από τις επιλογές που έχεις κάνει, καθώς βλέπεις τα αποτελέσματα αυτών, τα οποία είναι προς όφελός σου. Εκείνο που θα σε απασχολήσει, είναι πού να διοχετεύσεις όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητα, που νιώθεις να βράζει μέσα σου. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, αφού τελευταία έχεις παραμελήσει τις προσωπικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου παίρνουν τα πάνω τους, αν είσαι Καρκίνος. Αν κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις προς το μέρος του συντρόφου σου, θα δεις μια εντυπωσιακή αλλαγή στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι ίσως να έχετε μία είδηση από άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος, που θα σας ζητήσει επανασύνδεση. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σας, προσέξτε μόνο να μην ξαναπέσετε στα ίδια λάθη και, αν ξεκινήσετε κάτι μαζί του, να είναι επί ίσοις όροις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου όλα προχωράνε όπως θέλεις, φίλε Καρκίνε, και θα δεις τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε τις νέες συμφωνίες και παράμεινε πιστός στο σχεδιασμό που έχεις κάνει. Άλλωστε, είσαι ευχαριστημένος από όλες τις πλευρές. Φρόντισε λοιπόν να μην γίνεις αχάριστος, πάνω από όλα απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί θα το πληρώσεις ακριβά.





Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και με έντονα δημιουργική διάθεση, φίλε Λέων, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Σκορπιό και να σε ευνοεί. Θα μπορέσεις να προωθήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν, μόνο και μόνο επειδή η ένταση που αισθάνεσαι δεν καταστέλλεται με τίποτα. Μπορείς να ασχοληθείς μέχρι και με καλλιτεχνικής φύσεως ασχολίες, για να διοχετεύσεις όλες τις ιδέες που σου έρχονται στο μυαλό. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να ξεπεράσετε μικρά προβληματάκια της σχέσης σας. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, προτίμησε το βράδυ σου να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός φιλικού ατόμου. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσει..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η καριέρα σου μπορεί να πάρει μια σημαντική ώθηση σήμερα και θα έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις αρκετά ζητήματα, που σε ενοχλούν, αγαπητέ Λέων. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου είναι σε καλά επίπεδα και θα έχεις την υποστήριξη και την βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσεχτικό χειρισμό, για να μην χειροτερέψουν.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει έτοιμο για όλα, φίλε Παρθένε. Σε έχουν εκνευρίσει οι κωλυσιεργίες και θέλεις να ξεμπερδεύεις με εκκρεμότητες τους παρελθόντος, για να βάλεις μπροστά τα νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Όλα θα γίνουν, αρκεί να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, αν δεν τελειώσεις με τις ήδη υπάρχουσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πέρνα σήμερα ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, και μην εκδηλώνεις τα νεύρα σου μέσα στη σχέση. Η μέρα δημιουργεί πολύ καλές ερωτικές συνθήκες, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους του ζωδίου, που μπορεί να συναντήσετε τελείως ξαφνικά το άλλο σας μισό, εκεί που δεν το περιμένετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, εξελίσσονται με σταθερό ρυθμό και πρέπει να είσαι ικανοποιημένος. Άφησε λοιπόν την γκρίνια και κοίταξε να απολαύσεις τις εξελίξεις που έρχονται και θα σε αποζημιώσουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται. Οφείλεις να τα προστατεύσεις και να μην κάνεις περιττές αγορές.





Ζυγός
23/9-22/10

Η ημέρα σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια και όρεξη να κάνεις διάφορα πράγματα, αγαπητέ Ζυγέ. Όχι μόνο αυτά που πρέπει, αλλά και αυτά που επιθυμείς. Γενικά, έχεις πάρει φόρα και δε σε σταματά τίποτα. Θέλεις να διώξεις κάθε τι που έχει μείνει στάσιμο στη ζωή σου και πραγματικά μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. Είναι παραπάνω από πρόθυμοι να σου προσφέρουν ό,τι θελήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου δεν πρόκειται να εξελιχθεί, φίλε Ζυγέ, αν δεν δώσεις αγάπη και περιποίηση στο σύντροφό σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τα συναισθήματά σου και μην τον αφήνεις συνεχώς παραπονεμένο. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, απλώς πλησίασε το άτομο που σε έλκει και βρες τρόπους να του εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Θα έχεις θετική ανταπόκριση..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου μπορεί να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και να σου δώσουν ώθηση για το μέλλον. Οι ιδέες και οι προτάσεις σου σήμερα θα εκτιμηθούν αναλόγως από τους ανωτέρους σου, που φαίνεται πως έχουν αξιολογήσει θετικά τις προσπάθειες που κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν.






Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι ημέρα διευθετήσεων για εσένα. Με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και να προχωρήσεις τα σχέδιά σου σε μεγάλο βαθμό. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό από το πρωί για να μην αγχωθείς και πάρε με τη σειρά τις υποχρεώσεις σου. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετά πράγματα χωρίς να νιώσεις ότι κουράζεσαι. Να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη, αν μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και βρεις το χρόνο να μείνετε οι δυο σας, δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Εσύ που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να γίνεις πιο θετικός απέναντι στα νέα πρόσωπα που συναντάς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, για να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Προτίμησε να δουλέψεις μόνος σου και να τελειώνεις μια και καλή με υποθέσεις, που τραβούν πίσω την καριέρα σου. Πρόσεξε τα οικονομικά σου, γιατί το τελευταίο διάστημα όλο και κάποια επιπλέον αγορά κάνεις και έχεις χάσει τον λογαριασμό.






Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή ημέρα θα έχει αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Και εκεί που θα νομίζεις ότι έχεις τελειώσει και τα έχεις τακτοποιήσει όλα, νέες εκκρεμότητες θα εμφανίζονται και θα σε κρατούν σε μια συνεχή εγρήγορση. Μην το βάλεις κάτω! Δες το σαν ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με όλα εκείνα τα θέματα, που έχουν μαζευτεί και σου έχουν γίνει κόμπος στο λαιμό…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Όταν ξεμπερδέψεις με όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου που σε αγχώνουν και σου χαλάνε την διάθεση, φίλε Τοξότη, γύρνα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και απόλαυσε τα θετικά που σου προσφέρει η σχέση σας, όπως μια καλή κουβέντα και κατανόηση. Θα σε αποζημιώσει για όλη την ημέρα… Οι ελεύθεροι, βρείτε απάγκιο στην αγκαλιά των φίλων σας. Θα περάσετε εξίσου ωραία!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, η ημέρα κρύβει κάποιους κινδύνους στα επαγγελματικά σου και πρέπει να επιστήσεις την προσοχή σου σε ό,τι νέο εισβάλλει σε αυτόν τον τομέα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και πέρνα από κόσκινό όσα σου λένε κάποιοι συνάδελφοί σου, δήθεν για να σε προστατέψουν. Τα οικονομικά σου δεν περνούν και την καλύτερή τους φάση και πρέπει να έχεις το νου σου, ώστε να μην προβείς σε περιττές σπατάλες.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες και να κάνεις κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βγεις από τη στασιμότητα που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, γιατί θα γίνουν σπασμωδικά και δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Προσπάθησε να είσαι μεθοδικός και μετρημένος στις αποφάσεις σου και, αν χρειαστεί, συμβουλεύσου κάποιους ανθρώπους που εκτιμάς και υπολογίζεις τη γνώμη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή έχει πάρει τα πάνω της, αγαπητέ Αιγόκερε, οπότε σήμερα δε σε σταματά τίποτα. Είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος, η σημερινή μέρα θα είναι άκρως ερωτική και θα περάσεις ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό βράδυ. Παραμέρισε τις αναστολές σου και άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να πιαστεί στα δίχτυα του έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου μπορούν να εξελιχθούν προς όφελός σου, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και σε αυτά που κάνεις. Όσο κι αν διαφωνείς με τις απόψεις των συναδέλφων σου, μην γίνεσαι εριστικός απέναντι τους, αλλά με όμορφο τρόπο εξήγησε τους πού κάνουν λάθος. Θα το εκτιμήσουν.





Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή ημέρα θα σε μπερδέψει κάπως, φίλε Υδροχόε, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στην Σελήνη και το Δία από τους Διδύμους, αλλά εσύ οφείλεις να κάνεις μια προσπάθεια ώστε να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα, γιατί αυτά που σε χαλάνε μπορεί τελικά να είναι πιο ανούσια απ’ όσο πιστεύεις… Ίσως απλώς να σε έχει πάρει από κάτω και να τα βλέπεις όλα απαισιόδοξα. Άλλαξε οπτική και όλα μονομιάς θα καλυτερέψουν…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να ανοιχτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και μίλησέ του για ό,τι εσύ θέλεις. Θα έχεις την αμέριστη κατανόησή του. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, αν δεν βγείτε με τις κατάλληλες παρέες, δεν θα βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό προτιμήστε τους αδέσμευτους φίλους σας για απόψε, ώστε να μπορείτε να φλερτάρετε πιο εύκολα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου μπορεί να προχωρήσει περίφημα, αν είσαι Υδροχόος, αρκεί να καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να μην αγχώνεσαι άδικα με τις καθυστερήσεις που ενδεχομένως θα σου παρουσιαστούν και που ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτές. Οι προτάσεις που θα σου γίνουν χρειάζονται σκέψη και ίσως γνωμοδότηση από κάποιους ανθρώπους πιο έμπειρους. Μάζεψε τα οικονομικά σου ανοίγματα, για να νιώσεις καλύτερα.






Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα θα πρέπει να δεις τα πράγματα αλλιώς, φίλε Ιχθύ. Η απογοήτευση σε κάνει δύστροπο και δυσλειτουργικό, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να αλλάξεις οπτική. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου που είναι πάρα πολλές. Πάντως, είναι αλήθεια πως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Απλώς, όταν σε παίρνει από κάτω δεν υπάρχει φρένο, γιατί δεν αφήνεις τη λογική να σε συγκρατήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θέλουν λίγο σκέψη ή μάλλον λίγη κουβέντα, αγαπητέ Ιχθύ, για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Επιδίωξε κάποιες συζητήσεις που αναβάλεις εδώ και καιρό και θα δεις ότι τελικά και οι δύο έχετε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες ανησυχίες. Οι ελεύθεροι Ιχθείς, αποδεχτείτε μία πρόσκληση που θα σας κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο και να κάνεις κινήσεις, που θα βελτιώσουν την καριέρα αλλά και το εισόδημά σου. Σκέψου ψύχραιμα και βρες λύσεις, εκεί που οι υπόλοιποι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Πρόσεξε τα χρήματα που ξοδεύεις, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Πηγή: myastro.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger