E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ksenia Sobchak Η ατακτη κορη του Δημαρχου (σεξι φωτος)

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Την αποκαλούν Paris Hilton της Ρωσίας, αν και είναι μια πολύ πιο εξέχουσα φυσιογνωμία από ό,τι ήταν ποτέ η Hilton. Η ίδια λέει ότι το 97 τοις εκατό των Ρώσων γνωρίζουν ποια είναι, ακόμη και αν οι περισσότεροι από αυτούς δεν την συμπαθούν ιδιαίτερα. Ο λογαριασμός της στο Twitter, xenia_sobchak, είναι ένας από τους πιο δημοφιλής στη Ρωσία και έχει περισσότερους από 430.000 followers.
Η ιδιαίτερα μεγάλη φήμη της στη Ρωσία οφείλεται σε διάφορους λόγους. Πρόκειται για μία λαμπερή παρουσιάστρια της τηλεόρασης που έχει ποζάρει για το Ρωσικό Playboy, το Maxim, και το FHM, έχει οργανώσει μεγάλα πάρτυ και είναι μία από τις μεγαλύτερες φαν της υψηλής ραπτικής. 


Επιπλέον ο πατέρας της Anatoly Sobchak, ήταν γνωστός ως μέντορας και φίλος του Vladimir Putin, και ο πρώτος μετα-σοβιετικός δήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης. Ο ίδιος αγωνίστηκε για την πολιτική καριέρα του Πούτιν, και ο ίδιος ο Πούτιν βοήθησε με τη σειρά του τον Sobchak να εγκαταλείψει τη Ρωσία, όταν είχε κατηγορηθεί για διαφθορά. Σύμφωνα με τη «Moscow News», η αγάπη του Putin για την οικογένεια Sobchak πιστεύεται ότι έχει δώσει στη Ksenia Sobchak ένα καθεστώς προστασίας, το οποίο μπορεί επίσης να εξηγήσει την τόλμη της. Η Ksenia φημολογείται ότι είναι η βαφτισιμιά του Putin, αν και η ίδια υποστηρίζει ότι αυτό είναι μια φήμη.
Περίπου ένα χρόνο πριν, η Ksenia κάνει μια ριζική αλλαγή. "Το όνομά μου είναι Ksenia Sobchak, και έχω πολλά να χάσω. Αλλά είμαι εδώ." Αυτά τα λόγια ειπώθηκαν από την Ksenia μπροστά σε 60.000 άτομα, όταν άρχισε να ασχολείται με τον πολιτικό ακτιβισμό σε μια συγκέντρωση κατά του Putin τον Δεκέμβριο. Στην συγκέντρωση αυτή διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι νωρίτερα ότι το κόμμα του Vladimir Putin, «Ενωμένη Ρωσία», είχε κλέψει στις βουλευτικές εκλογές.


Η 30χρονη socialite πέρασε από την υποστήριξη του πρόεδρου Vladimir Putin στις διαδηλώσεις του κινήματος της αντιπολίτευσης. Εκείνη χώρισε με το φίλο της, ο οποίος εργαζόταν για την κυβέρνηση και άρχισε να βγαίνει με έναν ηγέτη της αντιπολίτευσης.Ανέβηκε σε εξέδρες και πρωταγωνίστησε σε τεράστια συλλαλητήρια στο δρόμο. H Ksenia δεν ήταν πλέον απλώς ένα κορίτσι των πάρτυ. Ήθελε να είναι μια φωνή της Ρωσίας, και να καταπολεμήσει τον Putin και το σύστημα. Από εκείνη τη στιγμή, έγινε στόχος για το Κρεμλίνο και ανακάλυψε ότι είχε σίγουρα κάτι να χάσει. Τον περασμένο Ιούνιο το διαμέρισμά της ήταν ένα από τα σπίτια των αρχηγών των συλλαλητιρίων διαμαρτυρίας που δέχτηκαν επίθεση από την αστυνομία. Διάβασαν την προσωπική αλληλογραφία της, την ακολουθούσαν στο μπάνιο της, πήραν το διαβατήριο της και κατασχέθηκαν τουλάχιστον € 1,3 εκατομμύρια σε μετρητά.


Η Ksenia ισχυρίζεται ότι η διαμαρτυρία της προς τον Putin δεν είναι προσωπική. Αναγνωρίζει τι έκανε για την οικογένειά της και τον αγαπά γι 'αυτό, αλλά δεν μπορεί να σεβαστεί την πολιτική του. Αν κάποιος άλλος πρόεδρος πάρει τη θέση του και να μοιράζεται τις ίδιες ιδέες, θα τον πολεμήσει το ίδιο σκληρά όσο κάνει τώρα. Είναι το σύστημα με το οποίο δεν συμφωνεί.
Πολλοί εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για την ειλικρίνεια της, πιστεύοντας ότι αυτή είναι άλλη μια προσπάθεια να παραμείνει στην επικαιρότητα. Οι σκεπτικιστές λένε ότι η πολιτική είναι της μόδας και τώρα η Ksenia θέλει να ακολουθήσει την τάση.


http://www.kourdistoportocali.com

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Είμαι aрам Александр ένας επιχειρηματίας που μπόρεσε να αναζωογονήσει τη δουλειά του που πεθαίνει με τη βοήθεια ενός θεού που έστειλε ο Θεός, γνωστός ως Benjamin Lee ο Σύμβουλος Δανείων. Είμαι κάτοικος στο Yekaterinburg Екатеринбург. Λοιπόν, προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να διευθετήσετε το χρέος σας, να επεκτείνετε την υπάρχουσα, χρειάζεστε χρήματα για να αγοράσετε προμήθειες. Αντιμετωπίζετε προβλήματα προσπαθώντας να εξασφαλίσετε μια καλή πιστωτική διευκόλυνση, θέλω να ξέρετε ότι ο κ. Benjamin θα σας δει. Είναι το σωστό μέρος για να επιλύσετε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα επειδή είμαι ζωντανή μαρτυρία και δεν μπορώ να το κρατήσω μόνο στον εαυτό μου όταν άλλοι ψάχνουν έναν τρόπο για να ανυψωθούν οικονομικά .. Θέλω όλοι να επικοινωνήσετε με αυτόν τον Θεό που έστειλε δανειστής χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες, όπως δηλώνεται, προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτήν τη μεγάλη ευκαιρία Email: 247officedept@gmail.com Ή WhatsApp / Text + 1-989-394-3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger