E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πως εχτισε αυτο το αψογο κορμι η Gwyneth Paltrow

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012


Τι κι αν έχει κάνει δυο παιδιά και έχει πατήσει τα σαράντα. Η Gwyneth Paltrow είναι πάντα κομψή και στιλάτη, αλλά δουλεύει γι' αυτό. Δεν βαριέται να σηκωθεί από τον καναπέ, σαν κάτι άλλες!
Πιο όμορφη και καλλίγραμμη απ' ό,τι ήταν στην αρχή της καριέρας της είναι η ηθοποιός Gwyneth Paltrow, παρότι είναι μητέρα δυο παιδιών.
Όχι, δεν έχει βρει τη μαγική συνταγή που σταματάει το χρόνο, όπως η μάγισσα στη Ραπουνζέλ, απλώς δίνει απλόχερα στον εαυτό της την καθημερινή φροντίδα που χρειάζεται.

Πώς τα καταφέρνει; Κράτα σημειώσεις: Κάνει 45 λεπτά αεροβική γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα και 45 λεπτά pilates, που δυναμώνει τονώνει, ευθυγραμμίζει και μακραίνει τους μυς.
Αυτά τις καλές μέρες γιατί αν πρέπει να προετοιμαστεί για κάποιο ρόλο ή το παράκανε με το φαγητό (ναι, και οι σταρ γουρουνιάζουν), προπονείται 2 ώρες την ημέρα, 6 ημέρες την εβδομάδα για 2 εβδομάδες.

Τ' ακούς εσύ που τεμπελιάζεις όλη μέρα στον υπολογιστή;
'Οσο για το φαγητό, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι κάτι που δεν μπορεί να στερηθεί εύκολα. Γι' αυτό τρώει απ' όλα αλλά όσο μπορεί ισορροπημένα. Τώρα, αν θέλει να χάσει κάποια κιλά, καταναλώνει λιγότερα ζυμαρικά, ψωμί και πατάτες, πίνει πράσινους χυμούς (γιατί πράσινους δεν μας λέει) και τρώει σαλάτες για τρεις ημέρες.
Κι αν πεινάσει ενδιάμεσα, πίνει νερό καρύδας ή χυμό με κάλε, νερό και νέκταρ αγαύης.  Τ' ακούς εσύ (πάλι) που πέφτεις με τα μούτρα στα φυστίκια;
Φωτογραφίες: Getty Images


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger