E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δεσποτης απειλει με αφορισμο τους ιερεις που χρησιμοποιουν Facebook και twitter!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012


Μακρυά από τα social media καλεί όλους τους ιερείς ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα υποστούν τις συνέπειες του αφορισμού!
Εκατοντάδες είναι οι κληρικοί όλων των βαθμίδων που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα το Facebook και πολλοί από αυτούς φαίνεται πως πειθάρχησαν στην απόφαση του Μητροπολίτη.
Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι , σύμφωνα με το thebest.gr που αντιτίθενται και θεωρούν την απόφαση του Μητροπολίτη «εκτός σύγχρονης πραγματικότητας».
Στην εγκύκλιο του δεσπότη αναφέρεται:

«Μετά από προσεκτικήν έρευναν και παρακολούθησιν διεπιστώσαμεν ότι κληρικοί της ημετέρας Ι.Μ. έχουν και χρησιμοποιούν σελίδας κοινωνικής δικτυώσεως εις το διαδίκτυον με αποτέλεσμα να προκαλούν εις εαυτούς και αλλήλους πειρασμόν, ανυπολόγιστον πρόκλησιν και βλάβην πνευματικήν, ατομικήν και οικογενειακήν.
Κατόπιν τούτων, εντελλόμεθα όπως χωρίς αναβολήν όσοι ιερείς διαθέτουν Facebook, MSN, Twitter κλπ, να το καταργήσουν πάραυτα. Εάν όμως επιδείξουν ανυπακοήν και συνεχίσουν να τα χρησιμοποιούν θα αντιμετωπίσουν και θα δεχθούν προσωπικόν επιτίμιον».

iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger