E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΔΕΙΤΕ τα τζιν που ειναι στη μοδα!

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012


Το τζιν είναι στη μόδα από την εποχή που εφευρέθηκε. Όλοι λατρεύουν το γεγονός ότι είναι πρακτικό, άνετο και στιλάτο, ενώ μπορεί να είναι sexy και κλασάτο, ανάλογα με το τι θα διαλέξετε.



Εμείς ψάξαμε και σας έχουμε τα πιο μοδάτα τζιν κομμάτια γι’ αυτή τη σεζόν.


Χρωματιστά τζιν
Τα χρωματιστά τζιν είναι στη μόδα από πέρσι την άνοιξη, όμως φέτος το φθινόπωρο έχουν πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως το καφέ, το γκρενά και το βυσσινί.

tzin1.jpg





Κοντά τζιν
Τα μακριά και φαρδιά τζιν δεν είναι πλέον στη μόδα. Οι σχεδιαστές προτείνουν για φέτος κοντά τζιν που φτάνουν λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Μπορείτε να τα φορέσετε με ψιλοτάκουνα, μπαλαρίνες ή ακόμα και μπότες αν προτιμάτε.

tzin2.jpg






Σκισμένα τζιν
Τα σκισμένα τζιν μπορεί να μη δείχνουν και τόσο σικάτα, όμως είναι το trend της σεζόν. Και δεν περιορίζεται μόνο στα τζινς. Το… σκίσιμο είναι τάση και στα πουκάμισα, ακόμα και στα τζάκετς.

tzin3.jpg






Ντένιμ από την Άγρια Δύση
Η Άγρια Δύση επιστρέφει δριμύτερη αυτό το φθινόπωρο. Τα καουμπόικα τζιν παντελόνια και πουκάμισα είναι φέτος στη μόδα και είναι πολύ hot.

tzin4.jpg






Τζιν μπουφάν
Έκαναν θραύση τη δεκαετία του ’90 και επιστρέφουν δυναμικά και φέτος. Ο λόγος για τα τζιν μπουφάν που είναι η νέα hot τάση για τις καθημερινές εμφανίσεις σας.

tzin5.jpg






Τζιν παντού
Φορέστε το τζιν παντού. Μπορεί να νομίζετε ότι δεν είναι πολύ σικάτο, αλλά οι σχεδιαστές έχουν αντίθετη άποψη. Έτσι μπορείτε να φορέσετε ένα τζιν πουκάμισο με τζιν παντελόνι ή φούστα και θα είστε super.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger