E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ηλεκτρονικη σκλαβια απο την νεα ταξη

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012




Μέσα στον καταιγισμό των ειδήσεων για μέτρα οικονομικά και για τάγματα εφόδου, πέρασε στα ψιλά η σημαντικότερη είδηση της εβδομάδας. Η κυβέρνηση σκέφτεται να εφαρμόσει το μέτρο του μαρκαρίσματος κρατουμένων με ειδικό ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Το βραχιολάκι θα λειτουργεί ως πομπός. Με αυτό το μέτρο σκέφτονται στην κυβέρνηση να αποσυμφορήσουν τις φυλακές.
Αν σε αυτό το μέτρο προσθέσουμε και την ήδη εκδηλωμένη πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει την κάρτα του πολίτη, τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είναι μια νεοταξική κυβέρνηση που θα κάνει τα πάντα ώστε να εφαρμόσει τις επιταγές των παγκοσμιοποιητών.

Όπως είχαμε επισημάνει και παλαιότερα η ΝΕΑ ΤΑΞΗ θα θελήσει να επιβάλει την ηλεκτρονική σκλαβιά με τρόπο ύπουλο. Οι νεοταξίτες ασκώντας άριστα την κοινωνική μηχανική προσπαθούν να πείσουν τον σοκαρισμένο από τα αλλεπάλληλα οικονομικά χτυπήματα πολίτη ότι η ηλεκτρονική σκλαβιά θα είναι για το καλό του. Προσπαθούν και σε μεγάλο βαθμό το πετυχαίνουν, αν κρίνουμε από τον ελάχιστο κόσμο που συμμετέχει σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το ύψιστο αυτό θέμα...

Ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι το μέτρο με τα ηλεκτρονικά βραχιολάκια στους κρατούμενους θα αποσυμφορήσει τις φυλακές και οι κρατούμενοι θα εκτίουν την ποινή τους στο σπίτι. Ισχυρίζονται επίσης ότι η κάρτα του πολίτη θα απαλλάξει τον πολίτη από γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα συνεισφέρει στην πάταξη της φοροδιαφυγής.
Η κυβέρνηση την ίδια ώρα που κατ’ εντολή διαφόρων υπαλλήλων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ προβαίνει σε μειώσεις μισθών και συντάξεων και διαλύει το κράτος πρόνοιας σκέφτεται να αγοράσει μηχανήματα αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ, απλώς και μόνο για να επιταχύνει το ηλεκτρονικό σκλάβωμα των Ελλήνων…!

Τα έθνη έχουν πλέον καταληφθεί από ανθρώπους πολύ μικρού διαμετρήματος οι οποίοι λειτουργούν φανερά εναντίον των συμφερόντων των λαών τους. Λειτουργούν ως τοποτηρητές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και διακομιστές εντολών διάφορων μυστικών λεσχών.
Στην ίδια μοίρα βρίσκεται αυτή την στιγμή και η χώρα μας. Η διαπλοκή τρόικας, κυβέρνησης και καναλιών ασκεί κανονική πλύση εγκεφάλου στον λαό μας που σύρεται στην αιχμαλωσία εξαιτίας ενός χρέους που του φόρτωσαν οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες.

Κάποτε ο γέροντας Παΐσιος απαντώντας σε έναν έκπληκτο επισκέπτη που τον ρώτησε σχετικά με το σύστημα 666, κατέδειξε το πόσο βαθιά ιουδαϊκής έμπνευσης είναι το συγκεκριμένο σύστημα φορολόγησης που ονομάζεται BAR CODE.
Είπε λοιπόν ο γέροντας ότι το σύστημα BAR CODE προέρχεται από την ιουδαϊκή ιστορία. Αν ανατρέξει κανείς στην Παλαιά Διαθήκη (που είναι η ιστορία των Εβραίων) θα διαπιστώσει πως ο Βασιλιάς Σολομών στο απόγειο της δόξας του είχε επιβάλει στα υποτελή έθνη το να καταβάλουν σ’ αυτόν εξακόσια εξήκοντα και έξι τάλαντα χρυσού ( β΄ Βασιλέων). Βλέπουμε λοιπόν πως οι πάντοτε εκδικητικοί Ιουδαίοι στον σημερινό καιρό κατά τον οποίο έχουν φτάσει στο απόγειο της δόξας τους κυριαρχώντας δια του τόκου σε όλα τα έθνη, τις τράπεζες, τα ΜΜΕ και στους παγκόσμιους οργανισμούς, επιβάλουν με ηλεκτρονικό τρόπο το ίδιο σύστημα φορολόγησης με τον Σολομώντα, ενώ ετοιμάζουν και το τρίτο ναό στον οποίον σκοπεύουν να υποδεχτούν τον μεσσία τους

Όπως είπε κάποτε ο Καϊάφας στην δίκη του Χριστού ''τι χρείαν έχουμε μαρτύρων;''
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ προετοιμάζει την ηλεκτρονική σκλαβιά. Έτσι θα υποταχθούν οι λαοί στο σχέδιό τους. Τα πρωτοκόλλα των σοφών της Σιών είχαν προειδοποιήσει για το ιουδαϊκό σχέδιο υποταγής των Εθνών σε μια ιουδαϊκή παγκόσμια κυβέρνηση. Η συνεχής επιβεβαίωσή τους από τα γεγονότα είναι και η καλύτερη απόδειξη της γνησιότητας τους...

http://afypnisikosmou.blogspot.gr/



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger