E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καθηγητης Γυμνασιου στα Εξαρχεια απειλησε τους αλλοδαπους μαθητες του οτι θα φωναξει τη Χρυση Αυγη

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο 46ο Γυμνάσιο Εξαρχείων. Καθηγητής του σχολείου κατά τη διάρκεια διένεξής του με αλλοδαπούς μαθητές του, τους απείλησε ότιθα φωνάξει τη Χρυσή Αυγή.
Δεδομένου ότι στο σχολείο οι 150 από τους 260 μαθητές που φοιτούν είναι αλλοδαποί και θεωρείτο κοινό κτήμα η κουλτούρα της διαπολιτισμικότητας, η απειλή αυτή του καθηγητή προς το μαθητή προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση.
Ο καθηγητής μετά την παρέμβαση της διευθύντριας του σχολείου αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη, ωστόσο το περιστατικό θα διερευνήσει και το υπουργείο Παιδείας.
Μιλώντας στο tovima.gr η διευθύντρια του σχολείου, Βάνα Τσέλιου είπε πως «υπήρξε πράγματι μια όξυνση και ειπώθηκαν πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν», ενώ εξήγησε πως σε τέτοιες υποθέσεις «δεν ανακατεύεις Αστυνομία, εισαγγελείς ή το αρμόδιο υπουργείο. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια ζητήματα με τρόπο, όχι θεαματικό, αλλά ουσιαστικό».
Η ίδια επέλεξε να αντιμετωπίσει το περιστατικό μιλώντας με όλους τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου, στη διάρκεια της πρωινής προσευχής.
Συνεργάτες του περιφερειακού διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής, Γιάννη Κουμέντου είπαν ότι «το περιστατικό αν και από το σχολείο θεωρείται λήξαν θα ερευνηθεί απο το Υπουργείο Παιδείας».

http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger