E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κανενα στοιχειο, παρα τις ερευνες, για τον μικρο Μπεν

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Χωρίς κανένα αποτέλεσμα έληξαν οι νέες έρευνες που ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα στη Κω, μετά από υποψίες ότι η σωρός του Ben Needham θα μπορούσε να βρεθεί μετά από 21 χρόνια στο σημείο από όπου εξαφανίστηκε.
«Η έρευνα ολοκληρώθηκε στο απόγευμα της Παρασκευής. Δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα , δεν βρήκαμε τίποτε στην Κω.
Παρόλα αυτά η αστυνομία του South Yorkshire συνεχίζει να υποστηρίζει τις ελληνικές αρχές και την οικογένεια του Ben» δήλωσε ο επικεφαλής της Βρετανικής ομάδας εμπειρογνωμόνων, Matt Fenwick.
Σύμφωνα με το Skynews, κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, οι ειδικοί ερεύνησαν εξονυχιστικά -και με τελευταίας τεχνολογίας μέσα- μία μεγάλη έκταση γύρω από το σπίτι που εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991 ο δίχρονος τότε Ben.
Παρά τις εντατικές έρευνες όμως, ούτε και αυτή τη φορά οι αρχές κατάφεραν να ρίξουν φως στο μυστήριο εξαφάνισης του αγοριού και να δώσουν τέλος στο δράμα της οικογένειας Needham .
Η μητέρα του άτυχου αγοριού βρισκόταν στην Κω σε όλη την διάρκεια των αστυνομικών ερευνών και όπως αναφέρει η Real.gr, είχε δηλώσει ότι αν βρεθούν τα οστά του παιδιού της , η ζωή της θα έχει τελειώσει.
Παρόλα αυτά , η 40χρονη Kerry Needham δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει ότι ο γιος της είναιζωντανός και έκανε δραματικές εκκλήσεις για πληροφορίες.

http://www.tsantiri.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger