E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαγεψε ο πριγκιπικος γαμος του διαδοχου του Λουξεμβουργου

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Η μεγάλη μέρα για το Λουξεμβούργο έφτασε. Ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Γκιγιόμ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κοντέσα Στεφανί ντε Λανόι, στον Καθεδρικό Ναό της Λαίδης του Λουξεμβούργου.


Στο γάμο παραβρέθηκαν αρκετοί γαλαζοαίματοι, όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος της Ισπανίας και η σύζυγός του Λετίσια, η Καρολίνα του Μονακό, ο πρίγκιπας Άντριου και η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.




Η Κοντέσα Στεφανί, έφτασε στον Καθεδρικό Ναό, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, φορώντας ένα πανέμορφο νυφικό του Elie Saab με μια εντυπωσιακή ουρά 13 μέτρων!


Η τελετή έγινε και στα αγγλικά και στα γαλλικά, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο της μητέρας της Στεφανί που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Αύγουστο.



Οι εορτασμοί για τον γάμο κράτησαν δύο ημέρες και περιελάμβαναν συναυλίες, διάφορα events στους δρόμους και ένα εντυπωσιακό θέαμα με πυροτεχνήματα. Μάλιστα υπολογίζεται ότι κόστισαν περίπου 500.000 ευρώ, τα οποία φυσικά πλήρωσαν οι φορολογούμενοι του Λουξεμβούργου.



Ο 30χρονος πρίγκιπας Γκιγιόμ και η 28χρονη σύζυγός του είναι πολύ δημοφιλείς στη χώρα τους και μάλιστα είχαν παραβρεθεί και στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.




Ο πρίγκιπας Γκιγιόμ είναι αξιωματικός του στρατού και έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο σε χώρες όπως το Νεπάλ. Η σύζυγός του από την άλλη είναι βιρτουόζος στο πιάνο και το βιολί, λατρεύει το κολύμπι και το σκι και δηλώνει… βιβλιοφάγος!



Μάλιστα τώρα που παντρεύτηκε θα αποχωριστεί τη βελγική της υπηκοότητα, ώστε να μπορέσει να γίνει Δούκισσα του Λουκεμβούργου.


http://www.star.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger