E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συνελαβαν ποπ σταρ για σκανδαλο παιδεραστιας!

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα το πρωί τον πρώην σταρ της ποπ Γκάρι Γκλίτερ στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιεί γύρω από την συγκλονιστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών κατά συρροή που φέρεται ότι διέπραξε ο πρώην παρουσιαστής του BBC Τζίμι Σάβιλ, μετέδωσαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας, ο οποίος είναι γύρω στα εξήντα κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου μετά τη σύλληψή του σήμερα το πρωί στη βρετανική πρωτεύουσα για «σεξουαλικά εγκλήματα» στο πλαίσιο της έρευνάς της «Σάβιλ και άλλοι«. Αρχικά δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του συλληφθέντος. Τα βρετανικά ΜΜΕ όμως -μεταξύ των οποίων και το BBC- μετέδωσαν ότι πρόκειται για τον 68χρονο Γκλίτερ, ο οποίος ήταν δημοφιλής τη δεκαετία του ’70.
Ο Γκλίτερ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Πολ Γκαντ, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης περίπου τριών ετών στο Βιετνάμ για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών. Τώρα ζει στο Λονδίνο.
Ο Γκλίτερ συνελήφθη σε σχέση με το σκάνδαλο που ξέσπασε για τον Τζίμι Σάβιλ, τον παρουσιαστή του BBC, ο οποίος φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά περισσότερα από 300 ανήλικα κορίτσια σε περίοδο τεσσάρων δεκαετιών. Αυτός πέθανε στα τέλη του 2011 σε ηλικία 84 ετών.
Το σκάνδαλο για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, το οποίο ξέσπασε στις αρχές αυτού του μήνα, κατέστρεψε την εικόνα του Σάβιλ και βύθισε το βρετανικό δημόσιο δίκτυο BBC σε βαθιά κρίση, καθώς κατηγορήθηκε ότι συγκάλυψε την υπόθεση.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger