E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εκανε "δωρο" στον εαυτο της τη δολοφονια του αντρα της - Το χρονικο της στυγερης δολοφονιας στη Λαμια

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012


Πολλά κοινά με την υπόθεση της "παπαδιάς" στον Πύργο παρουσιάζει το νέο έγκλημα πάθους που συγκλονίζει τη Λαμία. Στα 42α γενέθλιά της η σύζυγος έκανε "δώρο" στον εαυτό της το θάνατο του συζύγου της με τη βοήθεια του εραστή της. Διαβάστε το χρονικό ένος προμελετημένου εγκλήματος, λεπτομέρειες για τη σχέση των δύο εραστών και τα λάθη που πρόδωσαν το σατανικό ζευγάρι...
Σχεδίαζαν καιρό το έγκλημα
Οι ψίθυροι της τοπικής κοινωνίας για την εμπλοκή της συζύγου ξεκίνησαν αμέσως μόλις μαθεύτηκε το έγκλημα.
Όπως γράφει το LamiaReport.gr το σατανικό ζευγάρι γνωριζόταν τουλάχιστον 20 χρόνια, αφού όταν ήταν πολύ νέοι υπήρξε κάποια σχέση μεταξύ τους. Με τον καιρό όμως χάθηκαν αφού ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο και έκαναν ξεχωριστές οικογένειες. Μετά από χρόνια ξανασυναντήθηκαν και έλεγε ο ένας στον άλλον πόσο άσχημα περνάει και έτσι η παλιά σχέση αναθερμάνθηκε.
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο 45χρονος στην ομολογία του, τουλάχιστον εδώ και τρία χρόνια δεχόταν πιέσεις από τη σύζυγο του θύματος να βγάλουν τον άντρα της από τη μέση. Ο ίδιος της είπε ότι θα τη βοηθήσει, αλλά σιγά-σιγά το θέμα "ξεχάστηκε". Πριν από ένα χρόνο ωστόσο άρχισε και πάλι η πίεση και η συζήτηση, γιατί τα πράγματα στη σχέση του ζευγαριού είχαν χειροτερέψει. Μάλιστα η σύζυγος είχε ετοιμάσει και αίτηση διαζυγίου, πριν από λίγες ημέρες, την οποία όμως δεν κατέθεσε.
Το θύμα κοιμόταν στο πατρικό του και δεν πήγαινε και πολύ συχνά στο σπίτι, αφού οι καβγάδες ήταν όλο και συχνότεροι.
Τα γενέθλια της συζύγου και το χρονικό του εγκλήματος
Τα 42α γενέθλια ήταν μια καλή αφορμή για να καλέσει στο σπίτι τον εν διαστάσει σύζυγο και ταυτόχρονα να ζητήσει από τον εραστή να τον βγάλει από την μέση.
Έτσι και έγινε. Γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλια και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο σύζυγος ανέβηκε να κοιμηθεί στο επάνω διαμέρισμα μόνος. Η 42χρονη μητέρα με τα παιδιά έμειναν για να κοιμηθούν στο ισόγειο με τα πεθερικά του θύματος.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τηλεφώνησε στον εραστή τον οποίο είχε ήδη ενημερώσει να είναι σε ετοιμότητα. Ο 45χρονος πήρε το φλόμπερ (ένα αεροβόλο BAIKAL ) μέσα σε ένα σακί και με ταξί πήγε στην οδό Τυμφρηστού. Ανέβηκε τα σκαλάκια στο στενό δίπλα από το σπίτι και έτσι βρέθηκε στην βεράντα του πρώτου ορόφου. Η πόρτα της κουζίνας ήταν μισάνοιχτη και η 42χρονη ήταν εκεί όπως του είχε υποσχεθεί.
Η στιγμή που χρόνια σχεδίαζαν είχε φτάσει. Η σύζυγος σύμφωνα με το LamiaReport.gr οδήγησε τον εραστή στο σαλόνι, όπου κοιμόταν στον καναπέ ο άτυχος 45χρονος. Ο εραστής τον πυροβόλησε σχεδόν εξ΄ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ στη συνέχεια με το κοντάκι του όπλου του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο ίδιο σημείο.
Η Ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση μετά την αυτοψία έκανε λόγο για τραύμα με πύλη εισόδου, χωρίς όμως να υπάρχει έγκαυμα και πύλη εξόδου, φωτογραφίζοντας έτσι τον τύπο του όπλου, ενώ τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο ίδιο σημείο, όπως όλα δείχνουν έγιναν από τη μυτερή γωνία, που έχει το τριγωνικό κοντάκι του φλόμπερ. Επίσης η κ. Ακριβούση έκανε λόγο για "επιμελή αταξία" του χώρου, για την οποία φρόντισαν περισσότερα του ενός ατόμου.
Με άλλα λόγια, καθάρισαν, σφουγγάρισαν και άνοιξαν κάποια συρτάρια για να φαίνεται ως ληστεία. Αυτό άλλωστε υποστήριξε το πρωί κλαίγοντας στους αστυνομικούς η σύζυγος.
Έσπασε όταν είδε τον εραστή της
Μέχρι αργά το πρωί του Σαββάτου, η 42χρονη παρά τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών και τις ενδείξεις που υπήρχαν δεν είχε λυγίσει. Αρνιόταν πεισματικά ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το φονικό.
Όταν όμως είδε τους αστυνομικούς να φέρνουν στην ασφάλεια τον 45χρονο φίλο της και να τον οδηγούν στο διπλανό δωμάτιο κατάλαβε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει. Λίγα λεπτά αργότερα ομολόγησε τα πάντα. Το ίδιο έκανε και ο εραστής της, ο οποίος μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι έκρυψε το όπλο του φονικού στην Ανθήλη στο πατρικό του.
Ο δράστης Τ. Γ. είναι πατέρας δυο παιδιών από δυο διαφορετικούς γάμους. Αυτή την περίοδο ήταν άνεργος, ενώ παλαιότερα εργαζόταν ως φανοποιός.
Όσο για τα δύο μικρά παιδιά του θύματος, που από την μια μέρα στην άλλη έμειναν χωρίς πατέρα και μάνα με αυτό τον τραγικό τρόπο, τα έχουν αναλάβει συγγενείς και βρίσκονται υπό την παρακολούθηση ειδικών...

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger