E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 5 Οκτωβριου 2012

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις κάποιες συζητήσεις στα άκρα, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Προσπάθησε, με χαμηλούς τόνους, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, πρέπει να είσαι πιο εκδηλωτικός απέναντι στο σύντροφό σου και να του εξηγείς τους λόγους που κάποιες φορές είσαι απόμακρος. Μην του κάνεις ότι δεν θέλεις και εσένα να σου κάνουν. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, μπορείς αυτό το βράδυ να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που σε έχει γοητεύσει, αλλά φρόντισε να είσαι διακριτικός.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να προσέχεις στις αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, ευνοούνται κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.







Ταύρος
21/4-20/5
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, αγαπητέ Ταύρε, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε τσακωμούς με τους δικούς σου ανθρώπους. Πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις πετύχει πάρα πολλά, όποτε μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε στεναχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αντιμετώπισε τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό, φίλε Ταύρε, και πες του πράγματα, που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος από εδώ και στο εξής με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό, είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή ακόμη και για να ξαναθυμηθείς μία παλιά σου αγάπη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, φρόντισε να συνεργαστείς για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε πολύ άγχος. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις λίγο τα έσοδά σου.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η Παρασκευή θα είναι για εσένα μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις, με τον Κρόνο να εισέρχεται στον Σκορπιό από τώρα και στο εξής. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σε κρατούσαν σε μια στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, για να ξανακερδίσεις πολλά πράγματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε. Όμως, με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βρεις την χρυσή τομή στην επικοινωνία με το σύντροφό σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, να γνωρίζεις ότι σήμερα το βράδυ η Σελήνη από το ζώδιό σου, θα σου χαρίσει τις καλύτερες προοπτικές της, ώστε να συναντήσεις πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, θέλεις να καταξιωθείς στη δουλειά σου και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα, αλλά με λίγη παραπάνω προσπάθεια, ίσως τα βελτιώσεις.






Καρκίνος
22/6-22/7

Οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα, αγαπητέ Καρκίνε, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, θα κατακλύζουν τη ζωή σου και θα σε ανησυχήσουν, γιατί η αλήθεια είναι ότι από τη φύση σου προσαρμόζεσαι δύσκολα. Μην αφήσεις φιλικές σχέσεις να καταστραφούν, πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που μπορεί να υπάρχει, στις συζητήσεις που μπορεί να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου, για να μπορέσεις να γεφυρώσεις το κενό που υπάρχει στη σχέση σας. Μην επιτρέπεις στις ανασφάλειές σου να σε απομακρύνουν από κοντά του και ρίξε λίγο τους τόνους στις μεταξύ σας συζητήσεις, για να βγάλετε μία άκρη. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, θα λάβετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία, φίλε Καρκίνε. Η μέρα προσφέρεται για να μιλήσεις με συνεργάτες σου, ώστε να μπορέσεις να δρομολογήσεις τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να σε αγχώνουν και σήμερα. Θα προβληματιστείς αρκετά από τα πολλά έξοδα.






Λέων
23/7-23/8

Αυτή η Παρασκευή θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Λέων, και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σου και θα σε κάνουν να χαρείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών και ιδιαίτερα του Ερμή, που από εδώ και στο εξής θα κινείται στον Σκορπιό, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου στο σύντροφό σου, φίλε Λέων, και τόλμησε να τον προκαλέσεις σε άκρως ερωτικά μονοπάτια αυτό το βράδυ. Θα περάσεις υπέροχα!!! Οι αδέσμευτοι Λέοντες εκδηλώστε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας σε αυτούς που σας γοητεύουν και όλο και κάτι καλό θα γίνει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Λέων, καλό είναι να αποφύγεις τις αλλαγές και να αναβάλεις τις σημαντικές συμφωνίες. Συνέχισε στους ρυθμούς που δούλευες μέχρι τώρα πάνω σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σου και θα έχεις γρήγορα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.







Παρθένος
24/8-22/9

Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Παρθένε, γιατί έχεις αρκετά δικά σου θέματα να δρομολογήσεις και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλα με δικά σου άτομα, για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, και να είσαι σίγουρος ότι η αγάπη που σου έχουν, θα τους οδηγήσει στις κατάλληλες λύσεις που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να ξελαφρώσεις αυτό το βράδυ στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που κυνηγάς τον έρωτα στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις άμεσα την κατάσταση και να δεις αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, φίλε Παρθένε. Σήμερα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εισέρχεται στον Σκορπιό, πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Μην αφήνεσαι στις υποτιθέμενες καλοπροαίρετες συμβουλές των συναδέλφων σου. Φύλαγε τα ρούχα σου… Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να είσαι συγκρατημένος στις κινήσεις σου, για να μην ξεφύγεις.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ερμή και τον Κρόνο να αποχωρούν από το ζώδιό σου και να εισέρχονται στον Σκορπιό, πρέπει να εξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και να πάρεις ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να τις θεωρούσες ασήμαντες. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, γιατί οι μέρες που θα ακολουθήσουν προμηνύονται ιδιαίτερα κοπιαστικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για προβλήματα της σχέσης σας, φίλε Ζυγέ, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε εντάσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μην αφήνεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες, που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις.






Σκορπιός
23/10-22/11

Τα ευχάριστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα έχεις πολύ καλή διάθεση αυτήν την Παρασκευή, με τον Ερμή και τον Κρόνο να επισκέπτονται το ζώδιό σου. Μέσα στο γενικότερα ευχάριστο κλίμα που θα κυριαρχεί όμως, θα ακούσεις και κάποια λόγια που δεν θα σου αρέσουν. Μην τα βάλεις με άτομα που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτα, λόγω της δικής σου ανασφάλειας. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και να μην διαταράξεις τις ισορροπίες των σχέσεων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την Παρασκευή, αν είσαι Σκορπιός. Φρόντισε σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου, για να περάσετε και οι δύο καλά και να αποφορτιστείτε από το άγχος, που νιώθετε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Αν δεν έχεις ακόμη κάποιο ταίρι στη ζωή σου, η Σελήνη αυτό το βράδυ στο ζώδιο των Διδύμων θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα σε κάνει πιο γοητευτικό από ό,τι συνήθως. Εκμεταλλεύσου το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, φρόντισε να μην φορτιστείς και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον σου. Δούλεψε σε κάποιες κοινές υποθέσεις με τους συναδέλφους σου, γιατί οι ομαδικές εργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την μέρα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Επίσης, φρόντισε να τακτοποιήσεις το συντομότερο κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα.






Τοξότης
23/11-21/12

Το άγχος που έχεις τον τελευταίο καιρό αρχίζει να φαίνεται έντονα αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Τοξότη, επηρεάζοντας τις σχέσεις σου, είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον είτε στο φιλικό. Το άγχος αυτό δημιουργεί νεύρα και ανασφάλεια και δεν ευχαριστιέσαι τίποτα από τη ζωή σου. Σε πλημμυρίζει αυτή η αρνητική διάθεση του ανικανοποίητου, που πρέπει να πολεμήσεις και να την απομακρύνεις το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης αυτήν την Παρασκευή, φίλε Τοξότη. Καλό θα είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, οι συνθήκες αυτή την περίοδο είναι οι κατάλληλες, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς, για να τα αντιμετωπίσεις χωρίς να σε βλάψουν περισσότερο. Στα οικονομικά σου, κάνε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα. Να ξέρεις ότι έτσι, θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο τρόπο.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Η νέα θέση του κυβερνήτη σου Κρόνου, αγαπητέ Αιγόκερε, από σήμερα και στο εξής στον Σκορπιό, θα σε ευνοήσει στον αγώνα σου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Τώρα να περιμένεις να απολαύσεις τις εξελίξεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν και τις περίμενες εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, φρόντισε να είσαι στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε έχει ανάγκη. Μην βάζεις τον εγωισμό σου πάνω από αυτό που χρειάζεται η σχέση σου για να κρατήσει. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι δοκιμάστε την ερωτική σας τύχη κάπου έξω από το φιλικό σας περιβάλλον και φλερτάρετε λίγο παραπάνω. Η τύχη θα σας ευνοήσει σημαντικά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου πολλά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τις νέες, φιλόδοξες σκέψεις σου. Στα οικονομικά, θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.







Υδροχόος
20/1-19/2

Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, φίλε Υδροχόε. Απόφυγε όμως σήμερα τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Σκορπιό, δεν θα είναι στα καλύτερά του και μπορεί να κλατάρει. Κατά τα άλλα, η μέρα είναι καλή για να ξεκουραστείς και να τακτοποιήσεις κάποιες λεπτομέρειες σε θέματα που εκκρεμούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, καλό θα είναι να μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν στο σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από το μικρό σου δάχτυλο. Το να είσαι ειλικρινής μαζί του, θα σε σώσει από μελλοντικές, ακραίες και ανεπιθύμητες καταστάσεις στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, προσπάθησε να βρεις τρόπους να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην συνεχίζεις να βολεύεσαι στον καναπέ σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο επαγγελματικός τομέας, αγαπητέ Υδροχόε, θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες, που υπάρχουν και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά και πρέπει να αναζητήσεις μεθόδους, που θα σου χαρίσουν περισσότερα οικονομικά οφέλη, ώστε να τακτοποιήσεις τους ήδη φουσκωμένους λογαριασμούς σου.







Ιχθείς
20/2,20/3

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Ο Ερμής και ο Κρόνος, από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο του φιλικού σου Σκορπιού, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις όλα όσα κυνηγάς. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Μην το βάζεις κάτω τώρα, που μπορείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και προσκάλεσε σήμερα το σύντροφό σου σε ένα άκρως ερωτικό και ρομαντικό βράδυ, που θα ανανεώσει την διάθεση και των δύο. Οι ελεύθεροι Ιχθείς να περιμένετε ευχάριστα μηνύματα, από κάποιο πρόσωπο που έχετε γνωρίσει τελευταία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Κάνε κάτι να τις καλύψεις.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger