E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συνεληφθη ο 34χρονος Αλβανος δραπετης

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Στη σύλληψη Αλβανού δραπέτη, κατέληξε άγρια καταδίωξη και «μάχη» αστυνομικών με τέσσερις ενόπλους, τη νύχτα στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.


Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, για τον εντοπισμό των συνεργών του, αλλά και βαρέως οπλισμού, που χρησιμοποιήθηκε στη συμπλοκή.

Συλληφθείς είναι 34χρονος, κρατούμενος για ναρκωτικά στις φυλακές Τρικάλων, ο οποίος απέδρασε με θεαματικό τρόπο και με τη βοήθεια τριών ενόπλων συνεργών του, χθες το απόγευμα από το νοσοκομείο της πόλης.

Επίσης, προσήχθη ένας ακόμα Αλβανός, ο οποίος εξετάζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ένας από τους δράστες της ένοπλης συμπλοκής στον Κόκκινο Μύλο και από εκείνους, που βοήθησαν τον 34χρονο να αποδράσει.

Η άγρια καταδίωξη ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν κοντά στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα και έκαναν σήμα να σταματήσει, επειδή το θεώρησαν ύποπτο. Τότε, οι επιβάτες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών και εκείνοι ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς.
Οι κακοποιοί εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν τρέχοντας, πυροδοτώντας έτσι την καταδίωξη και τις -σε εξέλιξη ακόμη- έρευνες από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έφτασαν στην περιοχή.

Περί τη μιάμιση μετά τα μεσάνυχτα, ο 34χρονος δραπέτης, που είχε καταφύγει σε πολυκατοικία, βγήκε στον δρόμο και παραδόθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον είχαν κυκλώσει από παντού.

Λίγο αργότερα προσήχθη και ο δεύτερος, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο, οι οποίοι έχουν μαζί τους και τα όπλα.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος κρατούμενος απέδρασε από το νοσοκομείο Τρικάλων, όπου είχε μεταφερθεί στα επείγοντα περιστατικά, με ισχυρή συνοδεία από τις φυλακές.

Εκεί, όμως, περίμεναν ήδη οι τρεις συνεργοί του, οι οποίοι επιτέθηκαν με καλάσνικοφ στους αστυνομικούς, πυροβόλησαν μέσα στο νοσοκομείο για εκφοβισμό, σκορπίζοντας τον πανικό, χτύπησαν ειδικούς φρορούς και διέφυγαν μαζί με τον κρατούμενο με ΙΧ αυτοκίνητο. 

 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger