E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βετερανος ζητα απο νοσοκομα αποζημιωση $10.000.000 για κρυοπαγημα στο… πεος του

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012


Αποζημίωση ύψους 10 εκατ. δολαρίων ζητά από νοσοκόμα βετεράνος του αμερικανικού στρατού, κατηγορώντας την ότι τον άφησε σεξουαλικά ανίκανο, προκαλώντας του κρυοπάγημα στο πέος.
Σύμφωνα με την καταγγελία του 61χρονου σήμερα άντρα, κατά τη θητεία του στο στρατό το 1968 υποβλήθηκε σε εγχείριση στη βουβωνική χώρα στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Λέξινγκτον στο Κεντάκι. Μετά το χειρουργείο, η νοσοκόμα την οποία κατηγορεί του τοποθετούσε στην περιοχή επιθέματα πάγου ώστε να υποχωρήσει το πρήξιμο και ο πόνος.
Η συνεχής χρήση πάγου ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πάθει κρυοπάγημα στο πέος, που εξελίχθηκε σε γάγγραινα, με αποτέλεσμα μέχρι το 2010 να υποβάλλεται συνεχώς σε εγχειρίσεις ώστε να σώσει το μόριό του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Ο 61χρονος κατηγορεί τη νοσοκόμα ότι δεν τον επέβλεπε σωστά, καθώς του είχε αφήσει το παγωμένο επίθεμα περισσότερο από 19 ώρες. «Εκτός ότι μου στέρησαν τον ανδρισμό μου, μου στέρησαν ακόμη και τη δυνατότητα να ουρώ σαν άνθρωπος», δήλωσε ο ίδιος στον αμερικανικό Τύπο.

iefimerida.gr 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger