E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Χακινεν περιμενει την επιστροφη Κουμπιτσα.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μίκα Χάκινεν τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Ρόμπερτ Κουμπίτσα στη Φόρμουλα 1.

Ένα ατύχημα στο Αυστραλιανό Grand Prix στην Αδελαΐδα το 1995 άφησε σε κώμα για πέντε ημέρες τον Μίκα Χάκινεν.Ο Φιλανδός οδηγός συνήλθε, συνέχισε την καριέρα του και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα οδηγών, το 1998 και το 1999 με την McLaren που πίστεψε σε αυτόν.
Έτσι οι Πολωνοί διαπίστωσαν πως είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος να τοποθετηθεί σχετικά με την επάνοδο του Ρόμπερτ Κουμπίτσα στους αγώνες, αν και η ζημιά που υπέστη ο Πολωνός στο χέρι εικάζεται πως θα αποτελέσει τροχοπέδη στην καριέρα του."Είμαι σίγουρος πως αν μπορεί, θα βρει θέση στη Φόρμουλα 1. Το μέλλον είναι ανοιχτό", τόνισε ο Χάκινεν και πρόσθεσε "υπήρξε και ακόμα παραμένει ένας καλός οδηγός. Είναι ακόμα νέος. Μπορεί να γυρίσει; Ναι, γιατί όχι;"
Ο Κουμπίτσα επέστρεψε πριν από δεκαπέντε μέρες στην ενεργό δράση σε μικρά ράλι στην Ιταλία. "Η Φόρμουλα 1 θέλει πάντα ταλαντούχους οδηγούς, είναι ένα δύσκολο σπορ. Ήταν πάντα, αλλά τώρα είναι δυσκολότερο από ποτέ. Αν δεν είσαι απόλυτα υγιής, τότε θα είναι δύσκολο και αν έχεις κάποιο πρόβλημα, είναι ακόμα δυσκολότερο".
Ο Χάκινεν κατέληξε, λέγοντας "ο Ρόμπερτ βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από εκείνη που ήμουν εγώ τότε".




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger