E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτη ειναι η σεξι αισθητικος που ξεμοναχιασε ο γυμνος πριγκιπας Χαρι [φωτο]

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012


Η 32χρονη Κάρι Ράιχαρτ από το Σαν Ντιέγκο είναι η πρώτη γυναίκα από την περιβόητη νύχτα οργιών του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας που βγήκε να μιλήσει για το τι πραγματικά συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες της σουίτας. Αφού πρώτα φρόντισε να δημοσιεύσει μια σειρά σέξι φωτό της.


Διακοπές με τις φίλες της στο Λας Βέγκας έκανε η Βρετανικής καταγωγής αισθητικός όταν ένα μέλος της συνοδειάς του πρίγκιπα την διάλεξε προσωπικά για να ανέβει στην VIP σουίτα του.


«Εννοείται πως δεν θα έχανα την ευκαιριά να παρτάρω με τον πρίγκιπα. Όταν ανέβηκα στην σουίτα ο Χάρι ήταν ήδη γυμνός και έπαιζε μπιλιάρδο. Με πήρε από το χέρι, με πήγε στην κρεβατοκάμαρα και μου συστήθηκε. Έβγαλα το φορεμά μου, μένοντας με το μπικίνι που φόραγα από κάτω, μιλήσαμε για λίγο για την καταγωγή μου από την Βρετανία και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Πρέπει να φιλιόμαστε για 15-20 λεπτά. Όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν οι διάφοροι καλεσμένοι που μπαινόβγαιναν στο δωμάτιο».



Αυτό δήλωσε η Κάρι Ράιχαρτ στο People, προσθέτοντας πως τα φιλιά που αντάλλαξαν ήταν διασκεδαστικά και όχι ρομαντικής φύσης και πως το πάρτι -παρόλοι που πολλοί ήταν γυμνοί- δεν εξελίχθηκε σε όργιο.


Όσον αφορά την συμπεριφορά του πρίγκιπα, είχε να πει τα καλύτερα. Συγκεκριμένα πως ο Χάρι ήταν «Ένας τζέντλεμαν. Και αυτό παρόλο που ήταν εντελώς λιώμα».



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger