E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αρχισε η προετοιμασια για Λετονια

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Με απογευματινή προπόνηση άρχισε την Δευτέρα (03/09) η προετοιμασία της Εθνικής για την πρεμιέρα της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 απέναντι στην Λετονία (07/09).

Ανοιχτή απογευματινή προπόνηση, την οποία παρακολούθησαν περίπου 20 άτομα, περιελάμβανε η πρώτη μέρα προετοιμασίας της Εθνικής ενόψει Λετονία (07/09).

Προπονητικά ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε στο παιχνίδι κατοχής με τους διεθνείς χωρισμένους σε τρεις τετράδες να ανταλλάσσουν πάσες στο τετράγωνο που είχε ορίσει ο Φερνάντο Σάντος.

Στο φινάλε πραγματοποιήθηκε και ένα υποτυπώδες διπλό, στο οποίο ο Πορτογάλος φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του για την 11άδα του πρώτου αγώνα. Στην ομάδα που αμυνόταν ήταν οι Καρνέζης στο τέρμα, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος στην άμυνα και ο Κατσουράνης μπροστά τους, ενώ επίθεση έκαναν η Μαλεζάς, Νίνης, Φορτούνης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και φορ ο Μήτρουλου.

Οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Σιόβας και Χολέμπας δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα λόγω της συμμετοχής τους στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λεβαδειακό. Μαζί τους έτρεξε και ο Φάνης Γκέκας.

Απόντες από την προπόνηση οι Αθανασιάδης, Γλύκος Δημούτσος και Τζιόλης, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Τρίτης μετά τις συλλογικές υποχρεώσεις τους.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger