E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Total Recall - Ολικη Επαναφορα 2012

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012




Βασισμένο τόσο στο ομώνυμο cult film του Πολ Βερχόφεν από τη δεκαετία του '90, όσο και στο διήγημα του Φίλιπ Κ. Ντικ «We Can Remember It for You Wholesale», το remake αυτό του «Total Recall» εκτυλίσσεται εξ ολοκλήρου σε γήινο έδαφος, κατόπιν απόφασης των παραγωγών να παραλείψουν το κομμάτι της πλοκής που αφορούσε στην αρειανή αποικία. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη αυτή τη φορά συναντάμε τον Λεν Γουάιζμαν («Underworld», «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4.0»), ο οποίος φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες που του προσφέρει το -φημολογούμενο- budget των $200 εκατομμυρίων, παρουσιάζοντας μια θεαματικότατη sci-fi υπερπαραγωγή, η οποία θα φέρει ατόφια τη σφραγίδα του κλασικού.

Πρωταγωνιστεί ο Κόλιν Φάρελ, πλαισιωμένος από τις καλλονές Κέιτ Μπέκινσεϊλ και Τζέσικα Μπίελ στους ρόλους των Λόρι και Μελίνα αντίστοιχα, ενώ τον πανούργο Κοχέιγκεν υποδύεται ο πολυβραβευμένος με Emmy ηθοποιός, Μπράιαν Κράνστον («Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων», «Η Περίπτωση Λάρι Κράουν»), γνωστότερος από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην δραματική τηλεοπτική σειρά «Breaking Bad».

Στο κοντινό μέλλον ο κόσμος είναι χωρισμένος σε δύο αχανή έθνη, την Ευρωαμερική και τη Νέα Σαγκάη, οι κυβερνήσεις των οποίων αντιμάχονται για την παγκόσμια κυριαρχία. Κάποια στιγμή, ο Νταγκ Κουέιντ, ο οποίος δουλεύει σε ένα εργοστάσιο στη Νέα Σαγκάη, αρχίζει να έχει βάσιμες υποψίες πως στην πραγματικότητα είναι κατάσκοπος. Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την αλήθεια, έρχεται σε επαφή με τον Κουάτο, τον επικεφαλής των επαναστατών, κάτι που αυτομάτως τον θέτει στο στόχαστρο του ηγέτη των Ευρωαμερικανών, Βίλος Κοχέιγκεν, ο οποίος στο πρόσωπό του αναγνωρίζει έναν εξαιρετικά υπολογίσιμο αντίπαλο...

Σκηνοθεσία: Len Wiseman
Σενάριο: Mark Bomback, Philip K. Dick, James Vanderbilt, Kurt Wimmer
Ηθοποιοί: Kate Beckinsale, Colin Farrell, Bryan Cranston, Jessica Biel
Είδος: Action | Adventure | Sci-Fi
Πρεμιέρα (US): 03/08/12
Πρεμιέρα (GR): 06/09/12
Χώρα παραγωγής: USA | Canada

 
 
athensmagazine.gr 
 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger