E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μεριλιν δινει αχορταγα λεσβιακα φιλια σε ανηλικη!

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Καινούριες τρανταχτές αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe) ήρθαν και πάλι στο φως της δημοσιότητας μέσω ενός βιβλίου. Ο λόγος για το «My little Secret» του συγγραφέα Tony Jerris, στις σελίδες του οποίου αποκαλύπτεται πως το…αιώνιο sex symbol είχε ξελογιάσει μία 16χρονη θαυμάστριά της – αυτήν που ξεκίνησε το πρώτο της fan club στην 20th Century Fox - και την είχε παρασύρει στο κρεβάτι.




Μάλιστα ο συγγραφέας επικαλείται μαρτυρία της ίδιας της 16χρονης τότε κοπέλας, της Τζέιν Λόρενς (Jane Lawrence)! Η Μέριλιν ήταν τότε 29 χρόνων. «Έσκυψε και με φίλησε τρυφερά στο στόμα. Ένιωσα πως μου πήρε την ανάσα».
Κάποια στιγμή μάλιστα, η νεαρή έφηβη έγινε ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης της και μάλιστα την αποκαλούσε «το μικρό της μυστικό» (my little secret), ενώ ταυτόχρονα είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις.
Ο συγγραφέας του βιβλίου, που γνώρισε την Λόρενς το 2001 μέσω ενός κοινού φίλου, αποκαλύπτει πως "Η Τζέιν γνώρισε τη Μέριλιν όταν ήταν 12 ετών γιατί ο θετός της πατέρας εργαζόταν στο νομικό τμήμα των στούντιο RKO. Σύντομα έγιναν κολλητές φίλες, μολονότι είχαν 14 χρόνια διαφορά ηλικίας, κυρίως όταν συνειδητοποίησαν πως και οι δύο ήταν στο ίδιο ορφανοτροφείο σε διαφορετικές στιγμές της ζωής τους και πως και οι δυο δεν γνώριζαν ποιος είναι ο πραγματικός τους πατέρας".
Η νεαρή Τζέιν πάντα πάλευε με την σεξουαλικότητά της και αυτό το είχε συζητήσει πολλές φορές με την Μέριλιν, η οποία έδειχνε μεγάλη κατανόηση και της τόνιζε «όποιες κι αν είναι οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις, δεν σημαίνει τίποτα. Η αγάπη είναι αγάπη».
Η Μέριλιν δίνει αχόρταγα λεσβιακά φιλιά σε ανήλικη!
Μία νύχτα του 1955, η Μέριλιν έδωσε νέα διάσταση στις σεξουαλικές της εμπειρίες. Η Τζέιν πήγε στο διαμέρισμα της στο Λος Άντζελες για να τη βοηθήσει με τη διακόσμηση και από τη διακόσμηση γρήγορα πέρασαν στο κρεβάτι! Όταν μάλιστα έφτασε στο σπίτι της, η ξανθιά σεξοβόμβα έπαιρνε χάπια και έπινε σαμπάνια ταυτόχρονα. «Η σαμπάνια με κάνει ευτυχισμένη. Τα χάπια με κάνουν ευτυχισμένη γρηγορότερα» της είπε.
Καθώς λοιπόν η νεαρή Τζέιν τακτοποιούσε κάποια ράφια, η Μέριλιν έσκυψε και τη φίλησε στους γλουτούς. «Τα επόμενα λεπτά ήταν σαν όνειρο. Σουρεαλιστικά και ονειρικά. Οι σφυγμοί μου χτύπησαν κόκκινο, καθώς η Marilyn φίλησε και πάλι τους γλουτούς μου και μετά έγειρε και με φίλησε στο στόμα, απαλά και αργά. Μου κόπηκε η ανάσα», αναφέρει και στη συνέχεια εξηγεί πως η Μέριλιν χρησιμοποίησε τη γλώσσα της πάνω της και πως την έκανε να νιώσει καινούρια πράγματα.
«Με τις άλλες κοπέλες που έχω συνευρεθεί σεξουαλικά, πάντα περνούσα καλά. Πάντα όμως υπήρχε μεταξύ μας μία συστολή. Ποτέ όμως δεν υπήρξε αυτή η σεξουαλική πείνα που μου φανέρωσε η Μέριλιν! Ήταν πραγματικά αχόρταγη!»
Το περίεργο είναι πως η Τζέιν Λόρενς, παρά την εμπειρία που βίωσε με την Μέριλιν, αναφέρει πως δεν πιστεύει πως η πανέμορφη ηθοποιός ήταν τελικά λεσβία.
Το βιβλίο «My little Secret» μπορείτε να το βρείτε στο Amazon.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger